Min träningsvecka

Det känns bra att kunna skriva att jag ens haft en träningsvecka. Fem veckor sen senast. Dock skulle jag inte kalla denna vecka för särskilt intensiv. Jag har jobbat dumma tider och har inte kunnat fortsätta riktigt så som jag började veckan. Att jag dessutom haft ont i huvudet hela dagen idag tog bort en powerwalk från Augustiutmaningen. Men jag är nöjd över att jag har gjort något över huvudtaget.

Ett av delmomenten i Augustiutmaningen är att skriva ner vad man har för mål med träningen under augusti månad. Mitt mål är inte så avancerat. Efter att ha tränat väldigt regelbundet fem gånger i veckan för en och en halv månad sen, så känns det viktigaste för mig att ta mig tillbaka dit.

Ett annat mål jag har är att inte är godis eller liknande mitt i veckorna. Jag kommer ha en dag i veckan när jag tillåter mig själv att göra det, men that's it. För mig handlar inte min träning eller mitt sätt att äta om att endast gå ner i vikt. Det handlar om att jag vill ändra mitt sätt att leva, därför håller det inte i längden att man ska avstå helt från onyttigheter. Jag vill också träna för att jag tycker det är kul och för att jag vet att jag mår så mycket bättre av det.

Måndag: Promenad 3 km + Simning 1 km (35 minuter). PowerWalk 6,5 km (60 minuter)
Fredag: Promenad 3 km + Simning 1 km (33 minuter)

Sammalagt 14,5 km till utmaningen

Nu är dock tiden inne när jag har blivit av med den satan förkylningen och jag kommer jobba regelbundna tider, vilket gör att jag äntligen kan planera och träna som jag vill. Dessutom får jag nästan en timmes promenad fram och tillbaka till jobbet. Perfekt för att samla på mig kilometer till nästa veckas utmaning.



Malin I Form

Härligt att du är så peppad! Kör hårt!

2011-08-07 @ 22:36:04 • Hemsida: http://www.maliniform.com
Linda

jaha, hahaha sökte på step up så det fick bli den sexigaste bilden ;)

2011-08-07 @ 23:27:30 • Hemsida: http://lllllllinda.blogg.se/
JD | sextiofem kilo ska bort

vad duktig du varit :)

jag är också med i den där!

2011-08-07 @ 23:30:45 • Hemsida: http://josdil.blogg.se/
Olle

härligt! Händer idag? :D

2011-08-08 @ 10:59:43 • Hemsida: http://oliviawaldhagen.blogg.se/
Sara

Heja!

2011-08-08 @ 23:03:42 • Hemsida: http://frutyrberg.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0