Bio – Real Steel

En i gänget har tjatat om denna filmen i en evighet känns det som. Hon hade sett den innan och älskade den. Mina förväntningar var i taket.

 

Charlie Kenton (Hugh Jackman) är en före detta slagskämpe som inte längre har en chans sedan enorma stålrobotar tagit över boxningsringarna. Nu tjänar han knappt sitt uppehälle genom att sätta ihop halvdana robotar från metallskrot och dra från den ena boxningsmatchen till den andra.

 

Jag tycker att filmen var supermysig. Jag gillar att den utspelar sig i framtiden men inte var mer overklig än att man boxades med robotar istället för människor. Men filmen handlar egentlige inte om själva robotarna, utan relationerna karaktärerna i mellan. Det är en charmig film utan någon egentlig handling. En bra film men den levde väl inte riktigt upp till förväntningarna som jag hade.

 


Turid

Jo det är klart, Det är det där första jobbet som är så svårt. Efter att först ha läst turism valde jag ist en bred utbildning till beteendevetare men med viss inriktning mot personalarbete, har även haft två praktiker, men än har det inte gett nåt resultat. Får hölra att jag har intressant utbildning, men inte tillräckligt med erfarenhet. I denna branchen vill de att man ska ha jobbat minst ett år helst 2-3 år med sådant för att bli aktuell.Ingen möjlighet till upplärning:-( Nu börjar jag bli sugen på att läsa media ist typ webredaktör, men det verkar ju inte finnas fler jobb där. Var det prepress i Gbg du läste? Verkar mer inriktat på det grafiska än webredaktör/marknadsassistent?

2011-12-07 @ 20:47:01 • Hemsida: http://travelandfashion.blogg.se/
ENDENISE

sv: Ja det är hon verkligen :)

2011-12-07 @ 22:00:06 • Hemsida: http://endenise.se
Maja

tack ännu en gång! :D

2011-12-07 @ 22:32:43 • Hemsida: http://majyaa.blogg.se/
Jessica [ träning, hälsa och kökspyssel]

Har också hört lite spridda skurar om den filmen! Farligt när man har förväntningar ;)

2011-12-07 @ 22:44:26 • Hemsida: http://myckelite.blogg.se/
Sara

Ingen film för mig tror jag :)

2011-12-07 @ 22:46:32 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0