Bio – Hur många lingon finns det i världen

I tisdags var det dags för ännu en förhandsvisning. Denna gången var det Hur många lingon finn det i världen, som var filmen. Den har premiär imorgon 18 mars.

Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös. När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighetatt växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också attensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

Filmen bygger fritt på Glada Hudik-teatern och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt.

Jag gick in med inte allt för höga förväntningar, kände att det mest skulle bli en mysig film och ett skönt avbrott på en hel del starka filmer, som det blivit på sistonde. Jag gillade den. Den var sådär mysig som jag hade föreställt mig. Men jag skulle inte påstå att det var världens bästa film. Hade nog inte sett den på bio om jag inte fått biljetterna gratis. Med den var söt och charmig och man fällde till och med en tår eller två.


Josefin -Happy Days-

Den där filmen verkar vara lite annorlunda o mysig. Ska nog se när den kommer på dvd sen, kul att se på något annat är thrillers och sånt mannen gärna plockar fram. :-)

2011-03-17 @ 20:21:57 • Hemsida: http://landhagen.blogg.se/happydays
LISA

SVAR: Tackar :D

2011-03-17 @ 20:58:53 • Hemsida: http://blogofmine.blogg.se/
Linda

Men köp dem! Helt underbara :) Nu finns massa rabattkoder också!

2011-03-17 @ 21:23:48 • Hemsida: http://leendas.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

vill som se den!

2011-03-17 @ 22:16:05 • Hemsida: http://emmasays.se
neli

åh lyllos =) den är riktigt fin =)

2011-03-17 @ 23:09:55 • Hemsida: http://iamsofashion.blogg.se/
Ida

Man verkar iallafall få sig ett gott skratt, om man ska lita på trailern :)

2011-03-18 @ 14:57:55 • Hemsida: http://idasivertsson.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0