Bio – Crazy Stupid Love

En film som har högt rateing på Imdb är alltid lockande för mina kära klubb-kollegor. Därför blev det Crazy Stupid Love på bio förra veckan.

 

Kärleken står i centrum i denna ensemblekomedi med bl.a. Ryan Gosling, Julianne Moore, Steve Carell, Emma Stone, Marisa Tomei och Kevin Bacon i rollerna. En vardagkväll som alla andra får Cal (Steve Carell) en obehaglig överraskning. Hans fru Emily (Julianne Moore) vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David (Kevin Bacon) har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob (Ryan Gosling), en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.

 

Haha vad ska man säga. Jag förstår inte betyget på Imdb. Kan du gissa hur den slutade? Jag lovar det kan du. Den var sjukt rolig på sina ställen och hade bra skådespelare. Men jag tyckte storyn var helt kass. Jag är iofs ganska kluven. Det var ingen dålig film, men den långt ifrån bra. Och dom manliga klubbmedlemmarna fullkommligt älskade filmen. Det kanske förklarar saken med det höga betyget på Imdb föresten. Utan att vara fördomsfull gissar jag är det mest är killar som röstar på den där sajten. Det kanske helt enkelt är en romantisk komedi som tilltalar killar mer än tjejer?

 


Sonya

Det var annorlunda, en romantiskt komedi för killar! Jag älskar Julianne Moore och Emma Stone, så jag vill se den!

2011-10-04 @ 21:55:33 • Hemsida: http://sonyaf.blogg.se/
Samantha

Fasiken, jag har hört gott om den här... Värd att se då?

2011-10-04 @ 22:13:48 • Hemsida: http://samanthaisgoldy.blogg.se/
Ida

Jagskulle vilja se den där, men tror det när den kommer ut på DVD.. ingen bio film kan jag tänka mig sådär..

2011-10-05 @ 14:48:56 • Hemsida: http://festisandi.blogg.se/
Sussie

Hejsan, det vore jätte snällt om du röstade på mig nummer fem här: http://hofh.myshowroom.se/rosta-pa-vilken-bild-jag-ska-mala/#comment skriv ''nummer fem'' med bokstäver altså inte siffror! Om du röstar så skriv gärna det i min blogg så får du en länk! KRAM :)

2011-10-05 @ 15:54:22 • Hemsida: http://seaside.blogg.se/
caiza

Skulle vilja se den där :)

2011-10-06 @ 18:01:18 • Hemsida: http://caizawidin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0