Bio – Tinker, tailor, soldier, spy

En smultronfilm. Dom är alltid speciella, det var typ det jag visste innan jag satte mig för att se denna svensk-regiserade och hyllade film.

 

Efter att en agent tillfångatas under ett misslyckat uppdrag blir toppagenten George Smiley avstängd från sin tjänst inom Storbritanniens hyperhemliga kontraspionageprojekt. Men när ytterligare en agent träder fram och hävdar att det hela bara är toppen av ett isberg, får Smiley i uppdrag av regeringen att leda en utredning i ärendet.

 

Detta var en sån film som man kan tänka sig att det är. Grå, lite rörig, bra skådespel och spännande. Det gäller verkligen att ha huvudet på skaft när man ser filmen. Jag var inte en av dom som somnade, tyckte trots allt att den var lite för spännande för det, men det var dom i gänget som faktisk slöt sina ögon. Jag tror inte att det är en film jag kommer se igen. Men det var en bra film. Lite Oscars-varning. Det är en typsik sån film. Men även om det är tung och lite svår att hänga med i så kan jag förstå Oscars-buzzet. Skådespeleriet är fantastiskt.

 

 


anna

åh den där har jag velat se länge! tycker den verkar skitbra men precis som du säger så känns den som en typisk oscarsfilm som man oftast inte helt förstår haha

2012-01-16 @ 15:01:50 • Hemsida: http://addspirit.blogg.se/
Rebecca

Haha håller helt med! Såg den i lördags. Jag var dock alldeles för trött för att riktigt hänga med. Men det var ändå något med den jag gillade skarpt, och skådespeleriet var grymt.

2012-01-16 @ 19:05:51 • Hemsida: http://rebeccascorner.blogg.se/
Sara

Lät inte som en film för mig :P

2012-01-16 @ 22:45:59 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
Jenlen

Inte hört om den filmen innan. Ja de känns annorlunda men ändå roligt att bli moster, men just att lillasyrran får först :)

2012-01-17 @ 09:53:29 • Hemsida: http://jenlen.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0