Hvar – Boende

Fick en fråga om jag kunde tipsa om ett bra boende på Hvar (Kroatien). Självklart kan jag det. Jag har varit där tre gånger och har bott på samma ställe varje gång. Det är ett av det bästa hostel jag bodde på under min tågluff och jag har aldrig blivit besviken.

I det stora hela så är det väldigt lätt att hitta boende i Kroatien. Det kryllar av folk som vill hyra ut sina lägenheter eller rum, vid varje tågstation, busstation eller färjeläget. I Split nappade vi på just ett sådant erbjudande och fick en grym lägenhet för bara någon hundralapp per natt. Så vill man ha ett eget ställe skulle jag rekommendera att köra på något sånt, istället för att boka innan, då kan man lättare förhandla om priset och få ett billigt boende.

Vill man komma till Hvar och uppleva det riktiga backpacking-livet är Green Lizard the place to be. Det finns många rum där du kan bo i både dorms eller privat rum. Dock hänger man i princip aldrig på rummet då det finns en fantastisk terass med utekök och en grym utsikt. Här samlas folk från hela världen i alla åldrar och stämningen är alltid på topp.

Jag älskar detta stället och det finns inget annat alternativ för mig när jag åker till Hvar i sommar, för fjärde gången.


ANGELICA.BLOGG.SE ♥

åh, vill också till kroatien :D

2012-05-22 @ 20:18:19 • Hemsida: http://angelica.blogg.se/
Diman Dilir

tack:D

åå så härligt!

2012-05-22 @ 20:19:11 • Hemsida: http://dimandilir.blogspot.com
Paulin

Ser super härligt ut!

2012-05-22 @ 20:28:55 • Hemsida: http://mylittlediary.webblogg.se/
Linda Olsson

Sv; Tack han mår bättre nu! :)

Allt bra med dig?! :D

KRAMAR

2012-05-22 @ 21:10:36 • Hemsida: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Anonym

Låter mysigt, men jag har aldrig bott i delade sovrum, är nog lite för harig av mig :)

2012-05-22 @ 23:25:55 • Hemsida: http://stinaj.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0