Dagens dagbok

Jag sitter här och tänker att jag ska blogga. Men kan inte riktigt komma på vad jag ska skriva. Har inte tränat idag. Jobbat länge, så inte vart hemma så länge. Köpte ett par byxor på lunchen, tänkte ett tag att jag skulle fota dom och visa. Men huvudvärken gör att jag inte riktigt orkar flytta mig från soffan. Borde visa mina supergrymma nya fodrade träningstajts också. Har kört med dom på båda militarypassen denna veckan, hur bra som helst. Men det får också bli nån annan gång. Ska slänga i mig en huvudvärkstablett och sova snart. I morgon bitti är det grupp-pt-pass på Viscus som gäller, längtar som tusan. Haha. Träning och nya utmaningar är fasen det bästa.
 
Mer än såhär har jag inte att säga idag. Men i morgon är en annan dag.
 
 
 
 
 
 

Alexandra

Hade samma problem, nu har jag iofs tränat men det känns inte ett dugg intressant. Vad har du för fodrade tights? Är dom bra? Måste också fixa så jag inte har nått att skylla på utan tar mig ut och sprintar.

Svar: Mycket bra. Nike såklart. :P Haha. Kostade 600:- Men dom enda jag hittade annars var från SOC, Stadiums egna märke och tänkte att då kunde jag ändå lägga en hundring till och få "riktiga". ;)
Sofia

2012-11-21 @ 21:54:03 • Hemsida: http://alexandralilja.blogg.se
Alexandra

Vilken kul blogg du har, här måste jag titta in oftare :)

Svar: Vad glad jag blir! Du är så välkommen. :)
Sofia

2012-11-21 @ 22:13:56 • Hemsida: http://alny.blogg.se
Carro

jobbigt med huvudvärk du! Hoppas du är mer på G imorgon! gött att tightsen funkar bra iaf =)

2012-11-21 @ 22:21:51 • Hemsida: http://carolineannamarie.blogg.se
Emma

Jag känner igen mig. Vissa dagar finns det helt enkelt inte där. Man orkar inte anstränga sig för att göra det där blogginlägget. Det måste ju få vara okej det också :)
Åh, jag funderar också på ett par fodrade tights, men är lite snål just nu. Pengarna flödar ju inte direkt i min studentbudget... Men snart är det jul, tomten kan vill komma med ett par ;)

Hoppas du mår bättre idag!

Sv. Det brukar gå okej för mig, men det kräver att jag får sova ikapp lite på helgen. Dessutom tror jag att höstmörkret har ett finger med i tröttheten... Som du säger, att träna gör ju att man kan sova lite mindre, men samtidigt får man inte ta bort för mycket. Jag ska vara hemma från Uppsala imorn, då ska jag ta en rejäl sovmorgon :)

2012-11-22 @ 06:42:45 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se
anna

hoppas huvudvärken försvann sen :p

2012-11-22 @ 15:22:55 • Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se
Marie

Hoppas du mår bättra idag! Det är aldrig kul med huvudvärk!

2012-11-22 @ 17:22:20 • Hemsida: http://sweetmary.blogg.se
Ida

Ibland har man inget speciellt att skriva helt enkelt medan fantasin flödar andra gånger. Det är bara att gilla läget=)

2012-11-22 @ 17:38:31 • Hemsida: http://www.alittlebitmoreee.blogg.se
Mari

Uscha :( hur mår du idag?? Är du bra på att designa bloggar ??

Svar: Idag mår jag toppen, tack. :)
Designa kan jag göra. :) Och koda enklare designer. Men jag är ingen webbdesigner så överdrivet avancerat kan jag inte göra. :)
Sofia

2012-11-22 @ 17:53:33 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Clara Ringqvist

Hoppas att du mår bättre i morgon!

2012-11-22 @ 18:23:53 • Hemsida: http://clararingqvist.blogg.se
Mari

Sv. :) Härligt att höra.
Ah okej, nice... du tar inga beställningar ? :)

Svar: Haha beställningar vet jag inte, är inte direkt något jag brukar göra för andra än mina vänner. Men om du vill kan jag hjälpa dig. Så länge du inte har någon sista deadline kan jag fixa nåt så fort jag kan och har tid. :) Så fall skulle jag vilja att du mejlade (du hittar adressen på startsidan i bloggen) en lite brief om hur du tänker dig. Kanske lite länkar till bloggar du gillar, färger du vill ha och om du vill ha några bilder till headern och så vidare. :)
Sofia

2012-11-23 @ 21:23:14 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Mari

Sv. :) Du kanske ska börja med det, som ett extraknäck hehe ;). Haha. Men om du kan hjälpa mig vore det underbart, för jag är helt lost hehe =). Jag ska kila från datorn nu, men jag kan maila över det imorgon. Det är inget jätteavancerat. Lite nytt tema på bilder och färg kanske bara. Snällt av dig iaf, och du behöver inte känna att det är bråttom. Ta den tid du behöver =) Kraaam

Svar: Okej. Men mejla över det du hittar när du har tid så kör jag igång. :)
Sofia

2012-11-23 @ 22:24:30 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Mari

SV. Underbart fina du =)

2012-11-24 @ 15:33:32 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0