Military Training #23

Testdag två denna vecka. Löpning 2 kilometer. Inte en särskillt stabil runda med tanke på det tunna lagret med is som låg på marken. Annars kändes det bra. Första uppvärmningsvarvet kändes bra. Jag andades lungt och fint och var inte helt slut som jag brukar. Andra varvet, det som räknades. Började bra. Jag tyckte jag hade en bra fart och förutom små incidenter med halkan så kändes det faktisk bra. Jag hade hoppet uppe och gjorde vad jag kunde. Hade hoppats på en tid under 12 minuter iallafall. Det blev inte så. Klockan stannade på 12.09 och jag var så jäkla förbannad. Utan halkan hade jag säkert vart under 12. Men det var jag inte nu. Jag kämpar verkligen med löpningen och allt jag får är en förbättring med tio sekunder? Common!
 
Imorgon ska jag iallafall försöka tagga mig själv genom att prova på en ny spännande träning. Får se hur det slutar. Känner jag mig själv så slutar det troligt vis med att jag sätter upp mig på något nytt. Jag är alldeles för lättövertalad för mitt eget bästa alltså.
 
// Bild // Viscus Military Training-bloggen// Nöjda och glada (eller nåt) efter dagens test //
 
 
 
 

Thea Tränar

Jag är så imponerad av dig, jag tycker du är grym! Tränar och kör på hårt. :)

2012-11-08 @ 17:18:52 • Hemsida: http://theasutmaning.blogg.se
carro

alltid roligt att testa ngt nytt, ska bli spännande o höra mer om va det var sen:)

2012-11-08 @ 18:02:07 • Hemsida: http://frokenehn.blogg.se
Mari

Jag är trots dom där få sekunderna väldigt imponerad iaf. Disciplin till tusen att komma upp den där tiden och gå på ett sådant typ av pass. Bra jobbat !!!! Förövrigt verkar det förbaskat roligt =)

2012-11-08 @ 21:18:28 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Katarina Ratcliffe

Varenda gång jag ser din military trainig drar jag en djup suck av avundsjuka hahaha!
Jag är NÄSTAN frisk nu. Snart ska jag ut och plåga mig i spåret. ;)

2012-11-09 @ 10:50:48 • Hemsida: http://brakat.blogg.se/
Sarah

Vilket glatt gäng :)
Najs att alla har roligt iaf :)

2012-11-09 @ 18:45:41 • Hemsida: http://CheerSarah.devote.se
Emma

Ja, ibland önskar man att det kunde gå snabbare framåt. Men så kan det helt plötsligt smälla till o så har man nått sitt mål. Det är bara att fortsätta kämpa. Så länge man inte ger upp och gör sitt bästa så gör man framsteg, oavsett vad tiden säger. Kom ihåg det! :D

Svar: Tusen tack för peppen! :) Jag försöker tänka positivt. Och folk säger att det brukar funka så, att det liksom släpper. Jag hoppas på det och fortsätter kämpa. ;)
Sofia

2012-11-10 @ 11:30:49 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0