Dagens dagbok

Så här lägligt efter att jag skrev det här inlägget, sitter jag under en filt i soffan och har just hoppat över veckans andra träningspass. Det betyder att jag inte tränat på sex dagar. Det var ett bra tag sen det hände sist. Jag är bara så trött. Att sitta hemma och titta på serier lockar liksom mer än att smutsa ner sig i skogen. Men samtidigt handlar det inte om att jag inte vill träna. Bara inte idag. Eller igår. Därför hoppas jag att jag efter två riktigt dåliga dagar (höstdepression?) får sova bra och länge i natt så jag är på g när klockan ringer vid fem nånting imorgon. För innerst inne vet jag ju att det är just att smutsa ner mig i skogen som skulle kunna få mig att bli lite piggare. Och kanske att ha något roligt att se fram emot eller om något spännande som händer. Men när det inte händer så mycket så får jag nog nöja mig med träningen. Jag ska bara ta mig dit först.
 
 
 
 
 
 

anna

ibland måste man tillåta sig själv att ta ett lite längre break! ibland orkar man inte hur mycket man än vill, tyvärr! men passa på att njuta av serierna så länge :)

2012-10-23 @ 20:02:41 • Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se
Felicia

Ibland måste man ju ta det lugnt också. Men sen är det bara att köra igång igen! :) Tycker du är väldigt ambitiös när det kommer till träningen!

2012-10-23 @ 20:08:59 • Hemsida: http://storasysteralskarmode.blogg.se
Annika

SV: känner redan hur batteriet laddar inför imorgon :)

2012-10-23 @ 20:59:16 • Hemsida: http://blogofphoto.webblogg.se
matilda

Det är bara att ta nya tag :) Ibland får man faktiskt lov att sitta i soffan och kika serier istället för att träna. Själv tror jag mycket på att lyssna till sig själv och att träning inte blir något man tvingar sig iväg på. Men jag förstår dig, man vill träna men ändå är soffan lite för skön. Dessutom tar det emot lite när det är grått och trist ute, trots att man vet att det är underbar luft på hösten. Lycka till med träningen i veckan, jag tycker att du är grym!

Svar: Vad gullig du är. Tack för peppen. :)
Sofia

2012-10-23 @ 22:10:56 • Hemsida: http://matildaa88.blogg.se/
Carro

Det är ju så gött när man väl kommer dit, du får tänka på det! och när man är färdig sen, aaah, den känslan får du tänka på!! =))

Svar: Jag vet. Det var inte det som var problemet egentligen. Jag ville bara inte träna. Fast samtidigt ville jag. Hm ja. Det är lika skumt som det låter. ;)
Sofia

2012-10-23 @ 23:03:31 • Hemsida: http://Carolineannamarie.blogg.se
Alexandra

Tror fan att hösten börjar komma ifatt en.

2012-10-23 @ 23:04:56 • Hemsida: http://alexandralilja.blogg.se
Hanna Karlsson

Hoppas du får lust att träna idag.

2012-10-24 @ 07:12:48 • Hemsida: http://hannafialotta.blogg.se/
snie.blogg.se

alla kommer i såna svackor, speciellt på hösten! du kommer säkert igång snart!

2012-10-24 @ 08:56:03 • Hemsida: http://snie.blogg.se/
Sanna

Man måste få tilllåta sig själv att vara lat ibland utan att det behöver finnas skäl. Jag tycker det låter hälsosamt att ta nån veckas vila från träningen. Inte förfaller du för det inte. Nej, njut lite istället och mys ner dig där hemma säger jag!

2012-10-24 @ 15:29:32 • Hemsida: http://engnuttasocker.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0