KSA #5

Nu har det gått cirka två månader sen jag gjorde min senaste KSA (Kroppssammansättningsanalys). För första gången så kände jag mig inte så nervös. Jag har känt att det har hänt saker med kroppen. Kanske inte exakt vad som hänt, men det spelade liksom inte så jättestor roll. Som jag skrev om här, så mår jag så himla bra för tillfället att jag på något sätt kan acceptera att förändringen jag vill ha med kroppen, kommer ta tid. Men för första gången på länge så har jag inte bråttom. Jag har liksom någon typ av harmoni för tillfället, så jag tänker njuta av den så länge den varar.
 
Tillbaka till resultatet av mätningen då. Jo då jag är faktiskt nöjd. Jämfört med dom andra mätningarna var det här kanon. Jag har minstat två %-enheter i fettprocent – äntligen. Det tack vare att jag gått ner två kilo i rent fett och upp ett kilo i muskler, det är lika med ett kilo ner i totalvikten. Fortfarande inga exceptionella resultat, men ändå åt rätt håll. Måttbandet visade ett par centimeter ner, men det är faktiskt där jag är minst nöjd, trodde det skulle synas mer. Nästa gång! För jag kommer fortsätta med mina mätningar, dom ger en konkreta svar på vad som händer med kroppen det är skönt att ha även om man inte alltid blir nöjd.
 
 

milina.blogg.se

Bra citat på bilden :)

2013-12-11 @ 00:03:57 • Hemsida: http://milina.blogg.se/
Sara Ekman

Härligt när det ger resultat! :)

2013-12-11 @ 02:24:45 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
Rebecca

Att höra att du är i balans känns såååååååå bra!

2013-12-11 @ 06:33:07 • Hemsida: http://rebeccacecilia.blogg.se
fight4fit

Grattis! Skitbra jobbat! Alla steg i rätt riktning är ju just steg i rätt riktning, små eller stora eller mitt emellan så är det ju frammåt! :) Och det bästa är ju faktiskt att läsa att du känner att du är i en sån harmoni. För helt ärligt, det är ju så mycket viktigare än fett% och midjemått. Så all credd till dig! Puss och kram!!

2013-12-11 @ 11:08:57 • Hemsida: http://www.fight4fit.se
Jen

Bra jobbat! ;)

sv: jamen visst då! En är lycklig om man får leva minst så länge!! =D

2013-12-11 @ 18:45:17 • Hemsida: http://www.misshart.blogspot.com
~Johanna ♥~

bra text :)

2013-12-11 @ 20:24:45 • Hemsida: http://jonza.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0