Bodylicious

Jag har velat ha boken Bodylicious sen jag hörde att den skulle komma. Mycket för att jag gillar både Sofi Fahrman och Julia Fors och läser deras bloggar dagligen. Jag fick boken i julklapp och jag har precis läst ut den.
 
I det stora hela så gillar jag boken. Den är lättläst och har fina inspirerande bilder. Den har ett bra upplägg där Sofi skriver om tränigen och Julia om kosten och dom blandar in sina egna erfarenheter och tips på ett bra sätt (även och det kanske inte är så många som lever liv som liknar deras).
 
Det är kul och nya träningsövningar tycker jag och riktigt bra tips på mellanmål framförallt. Det kanske inte är så överdrivet mycket nyheter annars, men jag tycker att mycket funkar som bra påminnelse till det som man oftast redan vet. Men samtidigt förklaras det på bra sätt om hur kroppen funkar, varför man ska äta och göra saker och hur kroppen reagerar på det. Det gillar jag.
 
Dom färdiga träningsprogrammen och kostupplägget på slutet kanske inte är något jag kommer följa, men för dom som vill ha en nystart och inte riktigt vet vart man ska börja, är ju det toppen.
 
Mina negativa synpunker handlar egentligen inte om innehållet, det är vad man förväntar sig. Utan mer om saker som alla tusen utropstecken i brödtexten, okonsekveta engelska och svenska citat med fel citattecken, lite väl rörigt med så många typsnitt och rubriknivåer och inte hundra kvalité på nån bild. Men det är bara jag och min ganska allvarliga arbetsskada som gör att jag inte kan låta bli att se sånt.
 
 
 
 
 
 

mari

Har också läst ut den, i ett nafs hehe :). Tycker exakt som du faktiskt...

2013-01-04 @ 12:43:14 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Sara Ekman

Åh nej, röriga böcker klarar jag inte av att läsa!

2013-01-04 @ 14:49:33 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
Jenny

Har också köpt den men inte läst än bara kikat igenom bilderna snabbt än så länge

2013-01-04 @ 16:03:27 • Hemsida: http://jenlen.blogg.se
Annoula

Håller helt med dig!
Sen har jag lite svårt att relatera till deras vardag som är så långt från min egen :-)

2013-01-04 @ 18:12:43 • Hemsida: http://www.annoula.se
Anna

Kul att få något sånt i julklapp. De där med att du hittar fel i boken (arbetsskada) Jag förstår dig. Jag jobbar i butik och kan vara precis likadan när jag går i andra butiker :P

2013-01-04 @ 20:25:07 • Hemsida: http://overenskommelsen.blogg.se
Alexandra

Är det inte lite skönhetsinspirerad träning? Typ att du ska vara snygg samtidigt som du tränar? Fördomar har vi här ;) Jag gillar ju som sagt lite skitigare träning :)

Svar: Haha ja lite smått fördomsfullt får jag säga. ;) Men nja. Det är mest livsstil kan man säga, mest om kost och sättet att leva. Övningarna dom tipsar om är enkla och den röda tråden är att man ska kunna göra den var som helst utan redskap. Så nej det är inte direkt träning i ett smutsigt crossfitgym det handlar om. ;) Men det är faktiskt ändå bra övningar. :)
Sofia

2013-01-04 @ 20:32:13 • Hemsida: http://alexandralilja.blogg.se
Anna

Jag fick den här i julklapp och alltså den är ju ändå inspirerande måste jag säga! Jag som inte tål Sofi har ändrat mig liiiite haha. Gillar framförallt övningstipsen med bra bilder och förklaringar :)

Svar: Haha jag vet att du inte gillar henne. ;) Men visst är det bra övningar. Inte bara dom vanliga liksom. :)
Sofia

2013-01-05 @ 20:32:42 • Hemsida: http://addspirit.blogg.se/
JUNITJEJ

Jag gillar också boken!!

2013-01-05 @ 22:06:18 • Hemsida: http://www.junitjejen.se
Fia

SV: Jasså finns pitch perfect att ladda ner?


Vill också läsa den boken :D

Svar: Jag laddar inte ner så jag vet inte. Men den finns att se online om man vill det.
Sofia

2013-01-06 @ 19:37:23 • Hemsida: http://fiasfight.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0