Min lördag

Vissa dagar handlar om prioriteringar och då får allt annat vänta. Som idag. Jag har spenderat precis hela dagen med min bästa kompis. Riktig kvalitetstid innehållande en promenad i ett svinkallt Slottsskogen, en lång fika i Haga, thaimat och Sex and The City i min soffa och planering av Londonresan med att boka boende och biljetter till Spice Girls musikalen (och själklart lyssna på massa Spice Girls låtar). En perfekt dag. Jag är så glad att hon befinner sig på svensk mark igen. Lite mindre glad att hon ska åka "hem" till Värmland i morgon. Men man får vara glad för tiden man får och utnyttja den totalt, som vi gjorde idag. Min fina fina vän! ♥
 
 
 
 
 
 

Lina

Mysig dag!! Min bästa vän bor långt ifrån mig också, man får som du skriver ta vara på tiden man får tillsammans när man väl ses!

2013-01-20 @ 08:36:38 • Hemsida: http://cyklingminpassion.blogspot.com
sara

låter heeeelt underbart!
haha vi är likadana. har oxå svurit över kylan, ett antal gånger. tar evigheter innan man får upp värmen när man kommer in igen! ÅH GE OSS VÅÅÅÅR!

2013-01-20 @ 08:56:33 • Hemsida: http://fabulousprincess.blogg.se
Nina

Vilken härlig dag ni verkar ha haft.
Mysigt att planera inför resan.

2013-01-20 @ 09:30:38 • Hemsida: http://korninakor.blogspot.com
Carro

Låter ju helt underbart:) så himla gott med sådana dagar <3

2013-01-20 @ 09:55:25 • Hemsida: http://frokenehn.blogg.se
matilda

Låter som en väldigt bra dag. W
OW, Spice girls musikal. Visste inte ens att det fanns en sån, den vill jag se :) Vi har varit på We will rock you och The lion king i London och båda var grymma, gissar på att även Spice Girls är det. Kommer ihåg när man var liten och mimade och dansade till deras musik haha.

Svar: Ja den har fått jättebra kritik och jag är så glad att vi gör detta. Känns som att den äkta musikalupplevelsen får man bara i London eller New York. ;) Dessutom är jag så nöjd att vi jämförde priserna mellan att köpa på en svensk site jämfört med brittisk site. Eftersom kronan är så bra mot punden så tjänade vi nästan 200 kronor per biljett på att köpa från den brittiska sida. :) Nu ska bara biljetterna komma hem också, dom ska tydligen skickas med post. :/
Sofia

2013-01-20 @ 10:22:25 • Hemsida: http://matildaa88.blogg.se/
basebollivet.blogg.se

Åh en Spice Girls musikal??? Hur avis är inte jag på dig just nu. Det vill jag med på.

Svar: Han är uppenbarligen inte bloggare haha. Men gott är det. Bästa mackorna.

Svar: Haha jag förstår att du är avis. ;) Jag är nämligen himla glad för att jag ska få gå. Men du får säkert chansen du också. :)
Sofia

2013-01-20 @ 10:38:54 • Hemsida: http://basebollivet.blogg.se/
Julia

låter som en bra dag! :)

2013-01-20 @ 14:53:21 • Hemsida: http://jjuliees.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0