Att utmana sig själv

Det finns så många sätt som man kan utmana sig själv på. Men för att kunna kalla det utmaning så måste man ju gör något man inte tidigare gjort, eller som man inte är överdrivet bekväm med att göra.
 
Att bege sig till nya platser och träffa nya människor är något som skrämmer mig, men det räcker att man träffar en enda person som man på något sätt har ett utbyte med och allt det läskiga är värt det. Det är jakten på dessa möten som gör att jag fortsätter utmana min på ett sådant sätt. I morgon ska jag ta mig ann en ny typ av denna utmaning. Jag ska bege mig till en ny crossfit box, Crossfit Lund, för att träna ett pass med dom. Inte bara att jag kommer träffa nya människor, jag måste dessutom lita på att jag kan såpass mycket om crossfit nu att jag kan gå dit med ett stark självförtroende och huvudet högt. Här kommer jag inte ha någon trygg punk i en lokal som jag känner mig hemma i eller personer att ty mig till. Efter tre månader kan jag inte längre kalla mig själv för nybörjare (även om jag önskar jag kunde ha det att skylla på forever). Egentligen vet jag vad jag kan och det kommer gå jättebra, det ska bli kul. Men ändå. Det är läskigt och mer en utmaning för psyket än för kroppen. Än så länge vet jag iofs inte vad det är för pass. Kroppen lär säkert också få utmana sig den också.
 
 
 
 
 
 
 

bookofems.blogg.se

jag skulle behöva bli bättre på att utmana mig själv!!

2013-07-30 @ 18:20:32 • Hemsida: http://bookofems.blogg.se/
anna

det är viktigt att man vågar utmana sig! :) bra pepp för det här!

2013-07-30 @ 18:22:31 • Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se
Eleonore

Jag har alltid varit så feg och blyg men samtidigt har jag alltid utmanat mig själv genom att åka iväg på språkresor ensam, träffat folk från bloggen, flytta 50 mil bort utan att känna någon, resa iväg till andra städer på egen hand etc och jag har alltid kommit ut många erfarenheter rikare och med många fina minnen. Man måste våga :D

sv: haha ja egentligen är jag inte så sugen på att börja dricka kaffe heller men kommer jag inte vänja mig vid de tidiga morgonarna så är det helt klart värt att prova ;)

2013-07-30 @ 18:49:34 • Hemsida: http://eleonorebk.blogg.se
Mari

Det kommer gå toppen =)

2013-07-30 @ 19:06:30 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Matilda Johansson

Svar: Ja, det är gott! :D

Handlar mycket om att hitta motivationen ju! :)

Missa inte frågestunden på bloggen, ställ gärna en fråga! :)

2013-07-30 @ 21:19:23 • Hemsida: http://enmatilda.blogg.se/
Pernilla

Vad spännande att prova på att träna på ett annat ställe! Det kommer gå finfint :) Jag visste dock inte att det fanns ett crossfit i Lund. Jag bor 4 mil därifrån, så det var ju bra att veta. Då kan man ju testa det någon gång :)

Sv: Tack snälla! Ja, det är nog som du säger, att ju mer medveten man blir, desto lättare är det att stoppa sig. Det låter ju kanske som att jag "mår dåligt ofta", men så är det inte. Det har bara varit två tillfällen i livet där det hänt saker i samband som gjort att jag mått dåligt och då har jag inte orkat bry mig hur jag äter och att jag gått upp i vikt. Men förhoppningsvis är jag starkare än så nu - på många sätt :)

2013-07-30 @ 21:39:40 • Hemsida: http://skinnyjeans.devote.se
caroline

Du är grym tjejen!! :D

2013-07-30 @ 22:38:08 • Hemsida: http://celandine.blogg.se
Amanda

Bra skrivet! :)

2013-07-31 @ 11:08:29 • Hemsida: http://Aamandasphotos.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0