Barcelona dag 1

Det var lite osäkert om Norwegian, som vi skulle flyga med, skulle gå ut i strejk eller inte idag. Men vi checkade in och planet avgick i tid. Skönt. Sen har det varit full fart. På mindre än en timme efter vi landat hade vi kommit till hotellet och checkat in. Vi slängde i oss en lunch på första bästa stället runt hörnet, faktiskt helt okej mat, sen tog vi oss mot tåget som skulle ta oss till boxen Crossfit SJD här i Barcelona.
 
Eftersom allt redan gått alldeles för smidigt fastnade vi såklart på vägen och fick vänta på tåget i säkert en timme och kom omkring en och en halv timme försenade till boxen. Men det verkade inte göra så mycket. Vi fick ett fantastiskt mottagande och boxen var helt grym. Passet också. Galet jobbigt (mer om det sen).
 
Efter träningen tog vi en taxi tillbaka till hotellet för en dusch. Sen mat. Hittade ett bufféställe som faktiskt hade helt okej mat. Nu är klockan över elva och vi kommer garanterat däcka skönt i sängen på en sekund. Ny dag imorgon. Två pass, två boxar. Fun!
 
 

Julia

åh va mysigt med barcelona! dit skulle jag gärna vilja åka :)

2013-11-05 @ 10:36:40 • Hemsida: http://takethetime.blogg.se/
julia

åh så kul :)

2013-11-05 @ 16:32:49 • Hemsida: http://jjuliees.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0