Man lär sig av sina misstag

Efter det här passet klagade jag ett bra tag över träningsvärk i magen. Något jag snart insåg var något annat. Typ en överansträningning eller sträckning. Därför valde jag efter det att vila helt från att träna mage eller något där magen kändes. Nu har det gått 4½ veckor och jag har inte känt av något på ett tag. Så igår när vi skulle köra mage efter intervallerna så tyckte jag att det var dags att prova den där helvetesmaskinen igen – med teorin att jag behöver köra den mer eftersom jag fick så ont sist.
 
Men det räckte med att göra en enda reps för att inse att det inte var någon bra idé. Det kändes fortfarande. Så jag valde att köra annat som inte inlolverade dom yttre raka magmusklerna så mycket, alltså där jag har ont. Men om det ändå gjorde saken värre eller om det var den enda lilla repsen av GHDn som sabbade det, vet jag inte. Men nu sitter jag här med sträckt magmuskel igen.
 
Frustrationen över att jag var så förbannat dum att ge mig på exakt den övningen som skapade den här smärtan från början. Irritationen över att jag inte riktigt fattat att det var en sträckning eller hur allvarligt det faktiskt var. Tydligen tar det upp till 6 veckor innan man är helt bra från en sträckning. Så ja nu är det bara för mig att börja om för att låta magmusklerna återhämta sig.
 
Men äsch, jag slänger bara in detta i högen av mina andra skavanker. Inga konstigheter. Nu battlar jag mest med mig själv om jag ska vila eller om jag faktiskt tillåter mig själv att träna ändå. Men låt säga att det kommer ta riktigt lång tid innan jag lägger mig i GHDn igen.
 
 

fight4fit

Nää! Fan va pissigt! Att man aldrig bara kan vänta ut det utan bara "måste känna lite på det"! Känner klart igen mig där... Du får ta det lite försiktigt framöver du, även fast det är sååå tråkigt. Du ska ju faktiskt hålla också :p Hoppas du återhämtar dig SNABBT!!

Svar: Mm pissigt minst sagt. Känner mig korkad till tusen dessutom. Ingen skön känsla.
Sofia

2014-08-21 @ 21:06:26 • Hemsida: http://www.fight4fit.se
Pauline

så jobbigt att sträcka sig, hatar när man inte kan träna, jag har sträckt framsida lår nu, hemskt!

2014-08-22 @ 09:27:27 • Hemsida: http://lillafrokenhurtig.se
MATILDA

Så sann rubrik så!! :)

2014-08-22 @ 12:33:01 • Hemsida: http://matildays.se
Emma

Åh nej, vad trist. Men det är så himla lätt hänt. Tyvärr. Hoppas ändå att det inte blev så illa och att du snart är tillbaka på banan igen (utan den GHD.n på ett tag).
Kram på dig

2014-08-22 @ 14:26:04 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se
Helen

Men usch va tråkigt tjejen :(
Hoppas magen blir helt bra snart så du kan köra allt :D

2014-08-22 @ 17:10:19 • Hemsida: http://heleeens.bubbleroom.se
Mari

Aj aj. Hoppas det snabbt går över. kramar

2014-08-22 @ 20:50:17 • Hemsida: http://www.doitforyourself.shapemeup.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0