Ben–!@#%–hinnor

Okej, så jag tror att alla som hållt på med idrott på hyfsat hög nivå, har någon typ av skada som dom aldrig riktigt blir av med. I mitt fall så är det mina benhinnor som bråkar. Benhinnor tänker ni då? Det går väl över. Mm i vanliga fall. För mig blev en vanlig benhinneinflammation en kronisk benhinneinflammation som konstant gjorde ont. Efter ett år av vila och läkare efter läkare som bara sa att det skulle gå över, kom jag till en specialistläkare som äntligen kunde tala om vad det handlade om och vad jag hade för val. Valen? Att aldrig mer kunna springa utan smärta eller operation. Jag var sexton år gammal och valet var inte så svårt. I augusti är det tio år sedan jag opererades.
 
Jag har haft ont från och till sen jag började träna igen för cirka två år sen. Men inte som nu. Senaste dagarna har det värkt i benet och jag känner av någon typ av smärta konstant. Tyvärr så har ju den där operationen ett bäst före datum och jag är livrädd att den tiden är kommen. Idag bokade jag in en träff med min läkare igen. »Tyvärr« så är ju den här snubben väldigt popis och första lediga tiden var först i början av maj. I dom bästa av världar kanske smärtan har försvinnit tills dess och jag inte ens behöver gå dit, men tiden finns där iallafall. Tills dess att jag får min dom, får jag helt enkelt göra det bästa av situationen, även om den där löpningen får ligga på is till vidare.
 
Även om jag inte kan hoppa eller springa, kan jag fortfarande gömma mig bland skivstänger och vikter.
Positivt tänkande. (Bild: Andreas Folkler)
 

amanda

läskigt att du tror tiden är kommen :(

2014-03-11 @ 21:36:22 • Hemsida: http://liindstrand.blogg.se
fight4fit

Nr1 så älskar jag bilden :) Nr2 så hoppas jag verkligen att du slipper opereras igen. Så frustrerande när kroppen säger ifrån och inte vill funka som man själv vill. Men är det nu när du ökat på löpning som det blivit värre? Lider med dig i alla fall. Känns som du haft en lite krokig start på året med sjukdom och nu detta. Tycker du förtjänar att få vara på topp nu! Men hoppas det blir så att du kan vila bort det onda! Håller alla tummar och tår jag har här och hoppas det blir bra fort!! <3

Svar: Underbara du. :) Jag vet inte hur mycket löpningen har påverkat, har ju bara sprungit två gånger. Tror väl att det kanske är en blandning av allt hopprep tillsammans med löpningen.
Sofia

2014-03-11 @ 22:08:10 • Hemsida: http://www.fight4fit.se
fight4fit

Just ja, nr3 :p Har ju glömt att säga vad snyggt du fått de här inne! +++++ ;)

Svar: Haha tack! :) Dags för lite vårnytt tänkte jag. ;)
Sofia

2014-03-11 @ 22:08:38 • Hemsida: http://www.fight4fit.se
anna

men oj har du opererats för det alltså? jag har också problem med mina benhinnor till och från beroende på hur mkt jag springer. Börjat köra mer hårda intervallpass på crosstrainern istället för att inte belasta benen lika hårt som vid löpning men det är jobbigt. Har nog aldrig haft så ont som du beskriver dock, fy fan. hoppas verkligen det släpper av sig själv så du slipper gå igenom en operation igen!

Svar: Tack snälla. :) Det är smart att köra med Crosstrainern då och då, väldigt skonsam maskin. :)
Sofia

2014-03-11 @ 22:14:08 • Hemsida: http://addspirit.blogg.se/
Julia

åh va tråkigt :( hoppas verkligen att du slipper operation igen och att det är övergående! Måste vara superjobbigt :/ kämpa på, det löser sig tillslut! gillar din alltid så positiva inställning :) härligt med den insikten även om det suger att man inte kan kriga på som vanligt. kram

Svar: Tack snälla! Kram. :)
Sofia

2014-03-11 @ 22:18:47 • Hemsida: http://takethetime.blogg.se/
Emma

Så himla tråkigt med skador alltså. Hoppas att du slipper operation, men skönt att ha tiden inbokad ändå. Dock väldigt tråkigt att inte kunna utföra det man har tänkt sig. Men det är så ibland. Och som sagt, träna kan du ju göra, även om du är begränsad. Krya på benhinnorna!

2014-03-11 @ 22:51:16 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se
Rebecca

Usch vad tråkigt! Men tänk om operationen hjälper. Så fantastiskt :D Men jag förstår att det är segt, riktigt segt :(

2014-03-12 @ 07:10:34 • Hemsida: http://rebeccacecilia.blogg.se
anna

men oj, hoppas allt blir bra och att du slipper ha ont :( finns inget värre än när hälsan sätter stopp, man känner sig så maktlös när man vill men inte kan..

2014-03-12 @ 08:42:28 • Hemsida: http://byannam.se
Sara Ekman

Nej vad jobbigt! :(

2014-03-12 @ 09:09:51 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0