Lax- och sparrisfrittata

I veckan gjorde jag en spännande grej. En frittata med lax och andra spännande smaker. Jag hade först lite svårt att bestämma mig för om jag gillade det eller inte. Men kom nog fram till ett ja till slut ändå.
 
Lax- och sparrisfrittata:
Sparris • 4 ägg • 2 matskedar gräddfil • körsbärstomater • hackad dragon • varmrökt lax • flingsalt • svartpeppar • olivolja • rödlök • vitlök • getost • kvaiar
 
Sätt ugnen på 200 grader • dela sparrisen i halvor • vispa ihop ägg och gräddfil • blanda sedan i tomater, dragon, varmrökt lax, salt och peppar • stek rödlök och vitlök i olivolja • häll allt i en ugnssäker form • toppa med getost, extra lax och dragon • in i ugnen tills äggblandningen stelnat • severa med en klick gräddfil och kaviar
 
 

Isabelle Olsson

Mums!!! Jäklar vad gott det lät! Måste spara receptet! :-D

KRAM

2014-11-04 @ 21:53:26 • Hemsida: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Sandra Lundin

Men kära nån, det här lät helt fantastiskt gott! Brukar inte laga den här typ av rätter men säger aldrig nej till lax. Mums!

2014-11-05 @ 07:30:33 • Hemsida: http://atilio.blogg.se/
Emma

Varför krångla till det? Gott och enkelt, helt klart i min stil :) Nu blev jag galet sugen på varmrökt lax också... :P

Tråkigt med proppen, även om det var skönt att det inte var något värre :) Härligt att det verkar läka så bra i övrigt!

2014-11-05 @ 21:42:00 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se
Matilda

Detta måste provas!

2014-11-08 @ 02:18:24 • Hemsida: http://mivmax.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0