Bönsallad with crunch

Tror jag hittat en ny favoritsallad. Så himla gott. Lite oväntat gott till och med. Så jäkla lätt dessutom. Dom som känner mig vet att jag inte är något fan av gröna tråkiga blad á la sallad. Därför passar detta mig perfekt.
 
Bönsallad med parmesancreme:
Sojabönor • babyspenat • hasselnötter • parmesan • bacon • creme fraiche • salt • peppar • olivolja • vitlök • citron
 
Tina frysta bönor eller koka upp färska • rosta hasselnötterna i en torr panna • stek baconen • blanda ihop olja, citron, vitlök, salt och peppar • blanda ihop creme fraishe med riven parmesan och smaka av med salt och peppar • varva bönor, babyspenat, bitar av parmesan, hasselnötter och oljan • toppa med baconen och parmesancremen • enjoy!
 
 

Sara

Ser verkligen helt gudomligt ut :)

2014-10-08 @ 14:49:10 • Hemsida: http://www.baakochmaat.blogg.se
Helen

Du är så duktigt på att fixa mat :)

2014-10-08 @ 17:43:31 • Hemsida: http://heleeens.bubbleroom.se
NICOLE

Lät gott :D

SV: Ja det är det ju verkligen :) Är ju van att vara ute och röra på mig men har inte blivit likadant i stan nu tyvärr.

2014-10-08 @ 19:39:34 • Hemsida: http://nnnnicolee.blogg.se
Linda

va gott

2014-10-08 @ 20:53:58 • Hemsida: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
susanne

Åh vad gott..
Nej vad tråkigt att höra, varför har du inte sprungit?

Svar: Jag har haft kronisk benhinneinflammation sen i mars, opererades förra veckan. Men snart ska jag nog kunna springa igen. :)
Sofia

2014-10-08 @ 21:22:20 • Hemsida: http://myawesomedays.blogg.se
Karin FitnessochHälsa

Det där verkar vara en sallad helt i min smak. Älskar sallader med ost och nötter och utan så mycket gröna blad.

2014-10-08 @ 22:13:42 • Hemsida: http://www.fitnessochhalsa.se/
elin

MUMS! :D

2014-10-09 @ 10:30:07 • Hemsida: http://elinpt.blogg.se
MADDISENJ.SE

Lät riktigt gott och såg fräscht ut!

2014-10-09 @ 11:57:03 • Hemsida: http://maddisenj.se
KMStyle

ser jättegott ut!:)

2014-10-10 @ 09:46:19 • Hemsida: http://kmstyle.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0