Fantastiska chips

Till min tacos now a days så gör jag dessa chips. Har misslyckats någon gång, men nu har jag nog kommit på hur man ska göra. Lätta att få ihop och goda som tusan till tacosen. Och man får den där crunchen som man kan sakna om man bara äter det som en sallad.
 
Majschips:
1½ deciliter majsmjöl • ½ deciliter krossade linfrön • ½ mosad banan • 2 matskedar smält kokosolja • Salt
 
Sätt ugnen på 175 grader • mixa alla ingredienser • låt stå kallt en stund • kavla degen tunt mellan två bakplåtspapper (ju tunnare desto krispigare) • ta bort översta bakplåtspappret och strö på lite flingsalt • in i ugnen i 10 minuter • vänd chipsen och in i ugnen igen i 5–10 minuter • jag lät sedan chipsen stå kvar i ugenen ett bra tag på eftervärmen, det ökar krispigheten något • ta ut och bryt i bitar • servera till tacosen
 
 

Jennisbeauty

Så gott!

2014-10-28 @ 14:38:08 • Hemsida: http://www.jennisbeauty.blogg.se
Sanna Preifelt

Mums vad gott :)

2014-10-28 @ 18:19:20 • Hemsida: http://sannasrum.se
zeb

Vad gott :)

2014-10-28 @ 18:29:38 • Hemsida: http://zebgra.blogg.se
S A R A

oj så gott!

2014-10-28 @ 19:03:14 • Hemsida: http://sarafl.forme.se
Mari

Oj så gott. och enkelt =)

2014-10-28 @ 19:43:51 • Hemsida: http://www.doitforyourself.shapemeup.se
Tess

Eller hur! Tusen tack för kommentaren fina du! :) Kramar

2014-10-28 @ 20:12:08 • Hemsida: http://tesswaltenburg.blogg.se/
linnea

lät gott :)

2014-10-28 @ 22:48:34 • Hemsida: http://linneakin.blogg.se
Sara Ekman

åh mums :)

2014-10-28 @ 23:24:35 • Hemsida: http://aamaziing.se/
Emmelie

Det här var ju spännande! Banan i...intressant tänker på banankaka men jag förstår ju att det inte är så dom smakar ;-) Håller med om att det blir en bra mycket trevligare sallad med lite crunch i annars känner jag mig inte helt nöjd med bara äta en sallad!

Svar: Det är en liten hint av banan i smaken, men det tar verkligen inte över. Typ som bananpannkakor liksom, gott men smakar inte banan. ;)
Sofia

2014-10-29 @ 07:45:33 • Hemsida: http://mildarabarber.blogg.se/
Sussi

Men vad smarrigt..

Tack så jättemycket för tipset om ChiaPuddingen. Med lite mindre frön men samma mängd mandelmjölk blev det betydligt bättre. Hade jag inte gett det en till chans, som du sa, vet jag inte om jag fortsatt. :) Ville bara säga Tack. :D

Svar: Åh vad bra. :D
Sofia

2014-10-29 @ 08:03:52 • Hemsida: http://myawesomedays.blogg.se
Sara

Mums ser otroligt gott ut och bilden är så inbjudande :)

2014-10-29 @ 11:16:37 • Hemsida: http://www.baakochmaat.blogg.se
Caroline

ÅÅHH vilket bra tips! Dessa ska jag göra nästa gång det blir tacos! :D

2014-10-29 @ 12:44:50 • Hemsida: http://awesomecaroline.blogg.se
Pauline

vad fiffigt!

2014-10-29 @ 19:38:32 • Hemsida: http://lillafrokenhurtig.se
MADDISENJ.SE

Lät riktigt gott, bra tips :=

2014-10-29 @ 20:56:18 • Hemsida: http://maddisenj.se
Clara

Det här måste jag testa! Ser jättegott ut!

2014-10-30 @ 09:23:34 • Hemsida: http://clararingqvist.se
Emma

Tack återigen för din matinspiration! Vi åt tacos igår, men brödet tog slut och det blev lite lite köttfärs kvar för att jag skulle bli mätt på tacosallad. Så jag gjorde en variant på dessa till. Så gott! Istället för banan (fanns inte hemma) tog jag avokado och tillsatte även ett krm cayennepeppar. Supergott! Helt klart något jag kommer att göra igen :)

Hoppas du har haft en härlig helg. Kram

2014-11-03 @ 13:03:30 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0