Länk love ♥

Jag har en lång lista med bloggar som jag läser. Men det är några som är ett absolut måste att läsa varje dag och dessa bloggar ska nu få lite extra kärlek från mig.
 
 
Åsa har precis startat en ny blogg, helt med fokus på mat. Så jäkla bra. Hon inspirerar mig något enormt både när det gäller hennes träning (som man numer kan följa på hennes instagram @asahellman) och mat. Vi har väldigt lika stil och inte minst så kommer vi väldigt bra överens. Jag ser henne numer inte bara som en bloggkompis, utan som en vän. ♥
 
Fantastiska Danielle. Vi delar samma passion för Crossfit och att lyfta tunga vikter. Jag älskar att läsa hennes härliga sätt att skriva och att se hennes fina bilder. Det känns liksom som att jag känner henne fast vi inte har träffats. Än.
 
Min träningskompis Karin. Trots att jag följer hennes resa sida vid sida i boxen, älskar jag att läsa vad hon skriver om sin träning. Jag har träffat få människor som är så målmedveten i det dom gör, som hon är. Och att se hennes utveckling är otroligt inspirerande. Hon är grym!
 
Emmas blogg har jag läst länge. Hon har kämpat med skador och morgångar i sin träning från och till och jag känner så med henne. Vi kämpar mot samma fighter på olika håll. Man vill så gärna att hon ska lyckas. Men trots motgångar sprudlar det av glädje i det hon skriver.
 
Det kryllar av matbloggar i min lista. Men min favorit är ändå Marys fina fina blogg. Hennes bilder är helt fantastiska och även om maten inte alltid är sånt som jag äter så hjälper den att hitta mina egna varianter. Att hon dessutom är lika bra på att lägga upp bakverk och efterrätter som riktig mat gör det bara bättre.
 
 
Sprid kärleken vidare och dela med dig, vilka bloggar följer du?
 

Amanda Jona [SPONTAN]

Tack för bloggtipsen :)

2014-09-13 @ 14:38:12 • Hemsida: http://spontan.blogg.se
linnea

bra med lite tips på nya bloggar man kanske börjar följa :)

2014-09-13 @ 15:46:15 • Hemsida: http://linneakin.blogg.se
Åsa

Så fina ord från en sån fin tjej!!! :) <3

2014-09-14 @ 18:35:44 • Hemsida: http://foodtastic.blogg.se/
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Ska spana in på bloggarna:)

2014-09-14 @ 19:47:54 • Hemsida: http://sessie.se
Karin FitnessochHälsa

Tack för tipsen! Många nya bloggar för mig så spännande att hitta till dem. :-)

2014-09-16 @ 20:59:44 • Hemsida: http://www.fitnessochhalsa.se
ELLEFORTE

Tusen tack för fina ord :D Hoppas verkligen vi ses i höst! x

2014-09-19 @ 11:37:26 • Hemsida: http://elleforte.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0