Picklad rödlök

Jag har fått en ny favorit när det gäller smak-bomb i maten. Picklad rödlök. Blandningen av det sött, salt och syra får typ de flesta smaker att poppa. Framförallt passar det till mexikanska smaker – tänkt koriander, lime, chili … Det är dessutom hur lätt som helst att göra och klarar sig upp till två veckor i kylen. Och snabba ingredienser som håller länge det gillar vi.
 
Picklad rödlök:
2 rödlökar • 2 matskedar socker • ½ deciliter rödvinsvinäger • 1 matsked olivolja • Flingsalt
 
Skiva rödlöken i tunna skivor • Blanda rödlöken med sockret så att det smälter • Häll på vinägern och oljan • Blanda ihop och smaka av med salt • Häll i en tät burk och låt ställ i kylen minst en halvtimme • Yum!
 
 

thaipinnen

det där måste jag testa! aldrig smakat de :)

2015-05-25 @ 12:49:07 • Hemsida: http://thaipinnen.se
Linnea Ki

lät intressant det där! :)

2015-05-25 @ 22:23:32 • Hemsida: http://linneakin.blogg.se/
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det där har jag aldrig smakat faktiskt.

2015-05-27 @ 14:26:19 • Hemsida: http://patriciac.blogg.se
caroline

Ååh, måste testas!! :D

2015-05-27 @ 20:59:22 • Hemsida: http://celandine.blogg.se
Caroline Nilsson

Hatade picklad rödlök i början, men har lärt mig mer och mer att tycka om det och nu är det ju helt okej att äta :D

2015-06-03 @ 10:26:48 • Hemsida: http://iamcarro.blogg.se/
Clara

Har ätit det på räkmacka! Så jättegott!

2015-07-12 @ 22:55:29 • Hemsida: http://clararingqvist.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0