Bio −The Tourist

Bioklubben 2011 kickstartade igår med den stjärnspäckade filmen The Tourist.

Elise (Angelina Jolie) sitter bredvid en amerikansk turist, Frank (Johnny Depp), ett tåg på väg till Venedig. Hon har valt honom som ett lockbete, för att få polisen att tro att han är hennes efterlyste älskare. Men det är inte bara polisen de måste komma undan, utan även gangstern vars pengar hennes älskare stulit.

Mina förväntningar på filmen var ganska låga, jag hade inte stenkoll på vad den handlade om. Hade bara sett trailen ett par gånger och ska jag vara ärlig var det ju rollistan som lockade. Men jag blev positivt överraskad och det slutade med att jag gillade filmen riktigt mycket. Jag älskar ju Johnny Depp och hans stil som skådespelare och filmen hade många överraskande vändningar. Dessutom finns det en hel del situationer som kräver egna tolkningar. Filmen skapar diskussioner. Sånt gillar jag. Att filmen dessutom har en sjukt snygg grafisk profil gör det inte värre. (Tips, kolla på trailern och notera hur dom typografiskt jobbar med texten. Snyggt.)

Filmen har fått halvdanna reccentioner, men har samtidigt fått tre Golden Globe nomineringar. Åsikerna är delade, precis som det ska vara. Man ska ha sin egen uppfattning.


Paula

Den här vill jag se!!



Så tråkigt att du behövde slänga dem, tack så mkt :D

2011-01-07 @ 12:37:20 • Hemsida: http://dazzlingbeauty.wordpress.com/
My Beauty Secrets

mina favoritskådisar, måste se den där !

2011-01-07 @ 17:52:05 • Hemsida: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Carro

Den skulle jag vilja se!!

2011-01-07 @ 17:55:31 • Hemsida: http://carolineannamarie.blogg.se/
sara

den vill jag se!!

2011-01-08 @ 08:56:57 • Hemsida: http://fabulousprincess.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0