Dagens träningsstatus

Söndagar kommer från och med nu vara min löpdag. Dagen då jag samlar all kraft jag har kvar efter veckan och går ut och springer, tänkter positivt och hoppas att det inte är riktigt lika jobbigt som veckan innan.
 
Efter detta klippet, så hade jag bestämt mig för att ge mig på 8an i Skatås idag. Springa lugnt och fint så länge jag pallade, för att komma upp i distans istället för ner i tid. Började springa. Efter ett tag insåg jag att jag inte såg den grön-vita symbolen. Men det fanns en svart-vit, tänkte att jag kanske tittat fel så jag körde efter den första kilometern. Tills det kom en skylt som sa att den svart-vita stakade ut 18 kilometer. Nån måtta får det vara, jag svängde av på första bästa och hamnade på 2,5an. Samma som förra veckan. Så jag körde på det och hoppades mest att det skulle kännas bättre än sist. Och tro det eller ej så gjorde det det. Även klockan bevisade det när jag kom i mål, jag hade sprungit över en minut snabbare. Gött. Det är fortfarande långt kvar, men ett steg i rätt riktning. Till nästa vecka har jag dock kollat upp vart 8an börjar, för då är det den som gäller. Kommer hinna köra två rena löppass till innan det är dags för nytt test på militaryn. Det är trots allt då jag vill ha resultat.
 
 
 
 
 
 

Mari

:) Bra jobbat tjejen. Håller tummarna för 8an nästa vecka =)

2012-12-02 @ 18:35:28 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Carro

Gött jobb!!

2012-12-02 @ 18:41:43 • Hemsida: http://carolineannamarie.blogg.se
Anonym

Härligt med löptur, vill också, men lite för kallt ute nu. -18.. brrr

2012-12-02 @ 21:22:39 • Hemsida: http://stinaj.se
matilda

Härligt :)
Skönt att jag inte är den enda som lätt virrar bort mig i såna där spår. För mig beror det nog mer på virrighet. Ska jag följa en färg springer jag bara och tänker på alla färger jag inte ska följa och glömmer bort vilken jag faktiskt ska följa haha.

2012-12-02 @ 22:47:50 • Hemsida: http://matildaa88.blogg.se/
Saras Träningsblogg

Gött jobbat. Inte lätt att hitta rätt alltid men 8:an är bra. Den är upplyst hela vägen. Jag kan dock skatås utan och innan. Bor du i närheten? Lycka till nästa gång :)

Svar: Nej jag bor i Johanneberg, så det är inte så nära. Men det är ju inte heller så långt. haha. Ja du fattar. ;)
Sofia

2012-12-02 @ 22:47:50 • Hemsida: http://monch.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0