Military Training #21

Måndag morgon. Termometern visade +7 grader. Skönt tyckte jag. Fram tills jag såg lamporna svinga runt utanför fönstret. Storm. Men det regnade inte iallafall. Eller? Lagom tills passet drog igång kom regnet. Och det slutade inte (och har väl fortfarande inte slutat?). Jag var inte överdrivet taggad och det kändes av. Hade svårt att fokusera och jag märker ju själv att jag inte tar ut mig när jag känner att det inte är så överdrivet jobbigt. Det är fortfarande jobbigast att transport-springa. Idag sprang vi till exempel upp för säldammsbacken i Slottsskogen. Huva.
 
Vi körde iallafall cirkelträning med fokus på överkropp. Dips, burpees, armhävningar, axelpress, bröstpress, massa armcirklar och armpendlingar. Bland annat. Och en regäl löprunda runt Slottsskogen. Men någonstans var det mer ett "pannbenspass", som våran instruktör kallade det, än styrkepass. För det var bannemej kallt och blött idag.
 
 
 
 
 
 

undefined

alltså stort cred till dig som körde utomhusträning i det vädret vi hade igår! fy farao!

Svar: Haha ja det var ett riktigt Göteborgs-väder. Folk trodde typ inte på mig när jag sa att jag vart och tränat. Sen så idiotförklarade dom mig typ. Haha.
Sofia

2012-10-30 @ 10:35:04 • Hemsida: http://addspirit.blogg.se/
Anonym

Härligt citat.

2012-10-30 @ 21:27:24 • Hemsida: http://stinaj.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0