Dagens träning

Igår hade jag en fantastisk kväll tillsammans med ett stort gäng från Göta. Vi fyllde upp alla banor på Star bowling, åt middag och fortsatte leka runt på övervåningen tills stället stängde. Efter det gick vi vidare till Post Hotell för en drink innan jag var hemma igen klockan tre.
 
Hela tiden hade jag i bakhuvudet att jag skulle springa idag. En öl och en drink under kvällen var inte det som satte käppar i hjulet. Det var mina satans benhinnor. Att sätt igång med löpningen samtidigt som det har varit mycket hopprep på Göta är ingen bra kombo. Jag har gått i förnekelse hela veckan, men när jag hade ont när jag bara gick runt i lägenheten i morse så var det bara att inse att det inte var särskillt klokt av mig att snöra på mig skorna. Så istället för den planerade löpningen så tyckte jag synd om mig själv, sov middag en timme och tog en power walk till dagens sista solstrålar. Det är svårt att vara överdrivet bitter när våren äntligen är här. ♥
 
 
 

Sara Ekman

Lät som en kul kväll :)

2014-03-09 @ 20:18:57 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
Emma

Klokt val att avstå från löpningen. Jag ville också ut på en tur ikväll efter jobbet. Men har haft någon lustig känsla i knät idag, så då kändes det som bäst att låta bli. Och vila efter ett 12-timmarsskift är rätt skönt det också :)

Låter som ni hade himla kul igår också :) Tummen upp!

2014-03-09 @ 20:42:28 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se
KassandraPalma

sv: haha jaa precis! Hoppas du har haft en toppen helg :)

2014-03-09 @ 21:54:49 • Hemsida: http://kasssandra.blogg.se
Anita

Lät himla trevligt !

2014-03-10 @ 08:37:05 • Hemsida: http://siliiins.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0