BB Bakery

Innan vi åkte till London hade vi bestämt oss för att gå på afternoon tea. Jag hade fått tipset om BB Bakery i Covent Garden. Supermysigt ställe med massa goda saker. Vi tog en afternoon tea med bubbel. Why not liksom? Det ingick ett glas färskpressad apelsinjuice, hur mycket te som helst och ett glas rosa champange. Sen en typ av laxtartar, en liten paj och två små baguetter med ost och skinka. Dessutom såklart massa godsaker som brownie, mini cup cake, lemon tart och macroner. Allt avslutades med en varm scone som serverades med sylt och grädde. Det var mycket mat, trots att det var i litet format. Man blev galet mätt, men det var väldigt väldigt gott och kan varmt rekommenderas om ni åker till London. Men glöm inte att boka bord här.
 
 

MATILDA

mums :D

2014-05-07 @ 17:27:55 • Hemsida: http://matildays.forme.se
mari

wow, vilket ställe =)

2014-05-07 @ 20:26:02 • Hemsida: http://www.doitforyourself.shapemeup.se
Sara Ekman

Jag äääälskar afternoon tea! :) Nästa gång du åker till London kan jag rekommendera att du testar afternoon tea på The Dorchester eller Browns! :) Mums!

Svar: Det ska jag komma ihåg. Tack för tipset. :)
Sofia

2014-05-07 @ 21:20:40 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
anna

åh det där såg ju helt himmelskt ut! Jag har velat testa afternoon tea på Peggy Porschen i Chelsea. Vet inte om du minns men ha rbloggat om det för länge sen, ett rosa cupcakeställe. Så jäkla mysigt! Men det här ska jag absolut spana in inför besöken i sommar :)

Svar: Ah okej. Låter asmysigt. Har du inte varit på det är det ju lätt värt att testa någonstans. Hela grejen är mysig och gullig på något sätt liksom. haha.
Sofia

2014-05-08 @ 09:28:44 • Hemsida: http://addspirit.blogg.se/
anna

vilket mysigt ställe :)

2014-05-08 @ 11:50:42 • Hemsida: http://byannam.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0