Hash browns och avocadocrème
Paniken över att känna att jag inte hade någon mat hemma tvingade fram min kreativitet. Så av det jag faktiskt hade hemma slängde jag ihop en fantastisk måltid efter gymmet igår. Hash browns på sötpotatis och fetaost, baconlindad kyckling (hade färdiga kycklingfiléer i frysen) och en sås på grekisk yoghurt, avocado och basilika som blev en crème. Så himla gott!
Hash browns:
Sötpotatis • ägg • fetaost • salt • peppar
Riv sötpotatisen och blanda med äggen • krydda med salt och peppar och lägg i fetaosten • krama ihop till kompakta biffar • stek på ganska hög värme en stund på varje sida
Basilika- och avocadocrème:
1 matsked grekisk yoghurt • ½ avocado • färsk basilika • chilipulver • salt
Lägg alla ingredienser i en skål • mixa med en stavmixer
Henrietta
Åh vad gott det ser ut! har aldrig tänkt ens tanken att testa bacon med kyckling, verkar spännande :D
Linnea
älskar baconlindad kyckling. så gott!
Pauline
ser sååå gott ut!
Johanna
Åh så gott det ser ut!
linah
åå dedär ser sjukt gott ut;D
MATILDAS
ser riktigt gott ut :D
Emma
Alltså din mat. Ser så gott ut hela tiden :)
Ärtmoset gick verkligen hem! Tack för receptet :) Stefan var också väldigt förtjust. Det kommer vi göra fler gånger.