Honungsrostad müsli
Recept:
2 dl havregryn
2 dl rågflingor
2 dl dinkelflingor
1/2 dl vatten
2 msk neutral rapsolja
2 msk flytande honung
1 dl torkade gojibär
1 dl russin
1 dl hackade pekannötter
1 dl pumpafrön
1 dl krossade linfrön
3 msk kokosflingor
Mät upp flingor och gryn på en ugnsplåt. Blanda samman vatten, olja och houng och häll över. Rör om ordentligt. Rosta på 175 grader i 15 minuter. Rör om då och då för att undvika att det bränns. Låt flingorna svalna och blanda sedan i de övriga ingredienserna. Förvara i en lufttät burk.

Sv. Ja det var verkligen riktigt härligt =D
Najs tips :D
Wow! Snyggt, är säkert jättegott!
mmm ser verkligen urgod ut! Jag måste snart testa att göra egen müsli alltså!
åh va gott!
Åh tack!:) Blir glad ska du veta.
Vilket bra tips! :D tack
sv: ja de var supergott :)
Dedär måste jag testa!! Kul att göra eget :)
Godmorgon.Skoj att göra en egen..Ska testa det med en dag.Ha en fin dag.kram
mmm låter gott :)
Vad jag tycker du är duktig. Måste få smaka den eller varför inte önska mig den i julklapp i en fin burk.
Svar ; jaa jättegott !! :D
Det låter väldigt spännande får jag säga, hoppas den är god :D
svar: jaa precis. :)
åh det där har jag också funderat på så många gånger. du får skriva sen om det blev gott :)
den ser himla mumsig ut :)
ja de är skit kul :D
Åh, fy vad gott! Måste oxå göra egen müsli! :)
duktigt! och det ser supergott ut!(:
tack fina<3
Mums :DD
åååh så mumsigt det ser ut :D
Tusen tack! Åh vilket bra tips:)
Åh vad gott! Ska jag nog ta och göra nästa vecka.
åh spännande. hur blev muslin nu då?