Matching

Såhär skulle jag gärna matcha mitt nya linne från H&M. Men massa Nike, som är mitt favvo-märke på träningskläder.

//Stadium// SkorToppHoodtröja //Nike// SvettbandVäskaByxor //H&M// Linne



Combat-comeback

Äntligen! Asså verkligen äntligen! Idag gjorde jag min combat-comeback, som jag har längtat. Jag fullkomligt älskar den där träningsformen och har saknat den där kicken man får av det, så himla mycket. Att det dröjde ända till slutet av min andra träningsvecka "tillbaka" handlar nog om att jag trott att jag inte riktigt skulle klara av det. Men det var faktiskt inga problem alls. Det var bara roligt och svetten rann lika mycket som vanligt. Iofs så tog jag väl inte i som jag brukar, just för att jag var rädd för att inte orka hela vägen, därför kommer det där chock-jobbiga passet komma om några gånger. Det gör det alltid. Men det gör inget för nu är jag lycklig som få.

När jag ändå var på g så körde jag ett CXWORK efter och gick en 25 minuters promenad hem. Riktigt skönt. Nu har jag avnjutit en riktigt god middag och är verkligen supernöjd med min dag. Woho. Den var nog linnets förtjänst.

Dagens träning:

Body Combat: 60 minuter
CXWORK: 30 minuter
Promenad: 25 minuter






Ego-pepp

För att peppa mig själv har jag i helgen köpt mig, inte mindre än tre nya träningslinnen. Heja mig!

 

Knallrosa linne 149 kronor från H&M

Vitt linne 129 kronor från H&M

Hallonrosa linne 250 kronor från Nike/Intersport



Min fredag

Gårdagen blev en lång dag för mig. Först upp och jobba sin åtta timmar, sen möta upp Sara för en god middag och afterwork på Tranquilo. Sen mötte vi upp Jessica och åkte hem till mig, umgicks lite innan det blev utgång. När jag kom hem vid halvtre-tiden var jag redigt trött kan jag lova. Men det var det värt. Det var en kul kväll och riktigt roligt att umgås med sina vänner som tyvärr blir alldeles för sällan.

Idag ska jag bara ta igen mig. Det behövs också ibland.

 


Varvet-utmaning

Igår utmanade jag min syster att springa Göteborgsvarvet 2012. Jag fick möjligheten att få startplatser via jobbet och tänkte: Ställer hon upp, då ställer bannemej jag också upp. Så här såg våran konversation ut när vi kom fram till ett beslut.

 

Haha jag är nöjd med bestlutet. Göteborgsvarvet-dagen är trots allt en an mina favoritdagar på hela våren. Hade vart synd att missa det. Nu kan vi gå runt och vara glada och nöjda och heja på alla andra som är mycket modigare än oss. Jag längtar.

 


Ny träning

Igår var jag äntligen på det berömda CXWORK passet, som inte blev av i helgen. Jag har ju hört så mycket om detta pass och var övertygad att det skulle vara helvete. Därför tog jag det lite lugnt och var avvaktande eftersom jag trodde det skulle bli värre. Men det blev det inte. Jag tyckte nog att det var jobbigast i början. Jag var inte så ansträngd när jag gick därifrån och jag var lite besviken på mig själv. Men idag. Jag idag känns det som jag har ett stort fett blåmärke runt hela magen. Så jag antar att det ger resultat. Haha.

Gårdagens träning:

CXWORK: 30 minuter
Crosstrainer: 25 minuter

Idag var det dags för BodyPump-pass nummer två. Jag var riktigt sugen på att ta i idag och gick in med inställningen att jag ändå kommer ha träningsvärk imon så det spelar ingen roll hur mycket vikt jag tar. Så jag körde på med nästan mina gamla vikter och det kändes riktigt bra! Får se exakt hur bra det känns imorgon bara. Hur som helst känns det bra att variera träningen lite. På söndag laddar jag för första combat-passet på riktigt länge. Jag är taggad.

Dagens träning:

BodyPump: 60 minuter







Min tisdag

Efter en galen måndag var jag nöjd när jag kunde smita från jobbet redan klockan fyra. Det betydde att jag hann till gymmet en snabbis innan jag skulle möta vännerna för sushi och quiz. Det gjorde mig nöjd och glad.

Gårdagens pass:

Crosstrainer: 35 minuter

Quizet var ett filmquiz på Danilo på Bergakungen. Dett blev veckans klubbaktivitet eftersom halva gänget är bortresta. Vi hade så kul. Att vi dessutom var grymma är en annan sak. Vi lyckades på något vänster komplettera varandra där jag och Jessica kunde svara på frågor med Blake Lively som svar, medans Jens langade regisörer och producenter och Jonas kunde saker om Casablanca. Vi skramlade ihop 19 poäng av 25. Vi vann inte, men vi höll oss på toppen.

Är du bättre än oss? Följande frågor kunde inte vi:

♦ Avsluta citatet från filmen Gangs of New York "The blood stays on the ...?"

♦ Vad har skådespelaren Mekhi Phifers karaktär i filmen 8 Mile för smeknamn?

♦ Hur många av personerna runt bordet i öppningsscenen i filmen Den Galna profferson spelas inte av Eddy Murphy?

♦ I vilken film hittar man citatet "Vagiclean, huh? What's the matter, honey? Little extra cheese on the taco?"

♦ Eddy Murphy har regiserat en film som kom 1990. Vilken?


♦ I vilken film kommer citatet I don't care if he's Muhammad "I'm hard" Bruce Lee. You can't change fighters ifrån?

Okej så det är självklart inte okej att fuska genom att googla eller slå upp på något sätt. Antingen kan du eller så kan du inte, as simpel as that. 




Jag följföljer några meningar

Av Jenny fick jag ett så kallat bloggaward. Det går ut på att följfölja sex meningar. Kul grej tycker jag. Meningen är också att jag ska skicka detta vidare, så jag öppnar för alla som vill, att göra detta. Hojta om ni tar emot det så jag kan läsa vad ni svarar.

När ingen ser mig brukar jag gå runt utan byxor i en otroligt stökig lägenhet.

 

Jag går aldrig hemifrån utan min mobil.

 

Min blogg heter borninmay av den enkla anledningen att jag är född i maj.

 

Vågade jag skulle jag lämna allt och packa ner mitt liv i en ryggsäck och resa runt i världen.

 

Om tio år kommer jag förhoppningsvis vara lycklig på alla sätt och vis.

 


Veckans mellanmål

Igår var jag och lyxhandlade på Coop på Avenyn. Älskar den affären. Dom har hur bra utbud som helst, med mängder av fräscha grönsaker och ekologiska produkter. Den där juicen är min absoluta favorit. Barsen låter väldigt spännande, smakade på Raw bite med kokos idag. Jag gillade nötterna i, men hade lite svårt för den mjuka konsistensen på resten. Men hur som helst ett bra mellanmål.

 

Ps. Müslin var supergod, jag är riktigt nöjd.



Honungsrostad müsli

Idag har jag kännt mig riktigt duktig när jag har gjort min egna müsli. Jag har inte smakat på den än så jag vet inte hur god den är, men det luktar och ser himla gott ut iallafall.

 

Recept:

 

2 dl havregryn

2 dl rågflingor

2 dl dinkelflingor

1/2 dl vatten

2 msk neutral rapsolja

2 msk flytande honung

1 dl torkade gojibär

1 dl russin

1 dl hackade pekannötter

1 dl pumpafrön

1 dl krossade linfrön

3 msk kokosflingor

 

Mät upp flingor och gryn på en ugnsplåt. Blanda samman vatten, olja och houng och häll över. Rör om ordentligt. Rosta på 175 grader i 15 minuter. Rör om då och då för att undvika att det bränns. Låt flingorna svalna och blanda sedan i de övriga ingredienserna. Förvara i en lufttät burk.


Recept här ifrån

 


 


Bloggfavvo #3

En blogg som jag har följt väldigt länge är Therez. Hon har en superfin klädstil och lika fin inredningsstil. Lätt värt att kika in och till denna norrländska och inspireras.

 

//Bilder från bloggen Therez.se//



God dag helgen

Denna helgen kickstartade jag på gymmet. 35 minuters kondition innan mitt träningssällskap dök upp. Jag känner mig ganska vilsen i gymmet eftersom jag inte brukar befinna mig ute bland vikter och maskiner så ofta, då är det skönt att vara med någon som i princip är lika vilsen. haha. Kan dock vara ett av dom bästa sätten att träffa sina vänner, att köra lite tillsammans på gymmet istället för att äta något onyttigt över en fika.

Det var hur som helst skönt att mjuka upp kroppen efter träningsvärken som fortfarande sitter i och ladda för imorgon då jag ska prova på det omtalade CX30 passet. Jag är lite skraj ska jag erkänna. Jag väntar mig rejält med träningsvärk. Men jag börjar ju bli van att ha det nu.

Morgonens pass:

Crosstrainer: 15 minuter
Löpbandet: 15 minuter
Roddmaskin: 5 minuter
Axlar: Översida 3x10 med kettelbell. Flyes 3x10 5kg. Baksida 3x10 3kg
Triceps: 3x10 20kg
Biceps: 2x10 15kg, 1x10 20kg
Rygglyft: 3x10


Önske-outfit, vinter

Jag hade inte haft något som helst emot att ta emot vintern med med dessa saker. Varmt och skönt och framförallt grymt snyggt. Framförallt jackan är to die for!

//H&M// Blus //Nelly.com// SkorHandskar //Gina Tricot// Halsduk //Lindex// Byxor
//Net-A-Porter//
VäskaRing //Top Shop// Jacka




Body Pump

Igår var jag på Body Pump. Idag kan jag inte röra mig.

Så kan det gå när man inte tränat på tre månader. Det tog kan man ju säga. Men på nåt sätt var det mer jobbig psykiskt än fysiskt. Jag tränade så himla mycket Body Pump innan sommaren och var riktigt stark. Att gå dit igår och inse att jag inte ens i tar närheten samma vikter som då var riktigt tufft. Jag har blivit klen och hatar att jag liksom låtit det bli så. De enda muskelgrupperna där jag var i närheten av mina gamla vikter var biceps (hemsk muskel som aldrig blir starkare känns det som) och axlar (som av någon anledning är den muskeln där jag kan pressa mig igenom vilken mjölksyra som helst, jag gillar att träna axlarna). Men jag har motivationen uppe nu och ska fortsätta kämpa på. Har ju sett resultat tidigare, så jag vet att jag kan. Nu kör vi!




Psst. Tusen tack för alla peppande ord jag fått om min träning. Det hjälper till att hålla mig motiverad. Tack!



Bio – En dag

Det var med en lätt förtvivlan våra manliga medlemmar i klubben dök upp till denna film. Dom var trötta på "tjejfilmer".

Dexter och Emma lär känna varandra dagen innan de skall ta sin universitetsexamen. Efter denna enda dag tillsammans, den 15 juli, känner båda att något speciellt hänt dem. Dagen efter delas deras väg och de börjar leva sina egna liv på var sitt håll. Åren går, och livet visar sig inte riktigt bli så som de hade tänkt sig den där dagen innan examen. Över 20 år får vi stifta bekantskap med Dexter och Emma just denna dag den 15 juli, då deras vägar tillfälligt korsas genom åren, och vi får följa demgenom skratt och tårar, genom gräl och missade möjligheter, och genom en unik vänskap.


Lätt bästa filmen på mycket länge. Den hade en skön attityd och riktigt bra skådespelare. Men filmen väckte väldigt mycket, iallafall hos mig. Jag började tänka. Killarna tyckte inte längre att det var någon tjejfilm och erkände till och med att den var bra. En av dom frågade om man ska kalla det en feelgood-film eller en feelbad-film. Jag vet vad jag skulle kalla den, men det är upp till var och en att avgöra. Se den!


Tisdagsträning


Hur bra var inte det att veckans film flyttades till sena visningen så jag fick massa timmar mellan jobb och bio och där med ingen ursäkt till att inte gå och träna igår. Så det gjorde jag. Och det var riktigt skönt att mjuka upp min stela kropp efter dom senaste dagarnas träningsvärk. Att träningen också gjorde mig motiverad så att jag stod över allt som hette bio-godis gör mig bara riktigt stolt över mig själv. Det känns som att jag är på g nu. Det är en härlig känsla.

Gårdagens pass:

Crosstrainer: 20 minuter
Roddmaskin: 20 minuter. 10 minuter med överhands- och 10 minuter med underhandsgrepp
Benlyft: 4x20
Sneda magmuskler: 2x40. 20 långsamma och 20 snabba i ett set



Sälj det med ord

Det finns en blogg som heter Please copy me. Bloggen skrivs av en copywriter som heter Mattias Åkerberg, en kille som jag hade som föreläsare och lite handledare till ett projekt jag gjorde i skolan. Bästa föreläsningen under alla mina år i skolan. Denna Mattias har nu också släppt en bok tillsammans med Christer Wiklander som ska vara en reklambibel. Känns som ett måste i bokhyllan (även om jag för tillfället inte jobbar med reklam).

 

I måndags var det realesefest för denna bok på Röhska museet i Göteborg. Självklart var jag där, kul men något kort kväll. Och i min bransch när man går på event så innehåller goodiebagen härliga pappersprover, nördiga tidningar och snygga block.

 




Apelsintid

Det tveklöst bästa med hösten är när apelsinerna börjar dyka upp i affärerna igen. Då kan jag plocka fram min juicepress igen och ta mig ett glas färskpressad apelsinjuice precis när jag vill. Det slår allt. Fantastiskt gott.

 


Dagens träningsstatus

Idag vaknade jag med en öm kropp. Men det positiva var att det bara var halva kroppen, då jag bara körde ben igår. Det negativa är att när jag vaknar i morgon kommer jag inte bara ha andra dagens träningsvärk i benen, jag kommer också ha första dagens träningsvärk i resten av kroppen. Men jag klagar inte, jag tar det som en man (som min träningskompis idag så fint uttryckte det) och njuter av att kroppen äntligen får jobba lite. Försöker se det som inspiration att träna regelbundet så jag slipper träningsvärken varje gång jag tränar.

Söndagens pass:

Crosstrainer: 10 minuter
Löpband: Intervaller i 10 minuter. Högsta fart 10
Triceps: 3x12 15kg
Axlar: Framsida 3x10 6kg. Baksida 3x10 6kg
Rygglyft: 3x10
Benlyft: 4x20
Sneda magmuskler: 2x30. 15 långsamma och 15 snabba i ett set



Bio – Jane Eyre

Tjejerna i gänget så fram emot att se en film baserad på en bok som vi alla läst. Killarna var mindre entusiastiska.

 

Efter att ha vuxit upp på ett hem för föräldralösa barn hamnar Jane Eyre som guvernant hos den mystiske Mr. Rochester. På hans isolerade och imponerande egendom fascineras hon av den tungsinte ägaren som snart har vunnit hennes hjärta. Men allt är inte som det ser ut att vara på det hedomgärdade Thornfield. Här döljer sig mörka hemligheter och det viskas om sedan länge begravda svek. För att Jane ska kunna finna lyckan hos sin älskade krävs all hennes viljestyrka, allt hennes mod – och inte minst en brinnande kärlek.

 

Jag hade väldigt höga förväntningar på denna film då jag älskar denna typen av storys. Men jag kan säga att jag blev något besviken. Filmen var väldigt mörk och kändes otroligt lång. Men samtidigt var den väldigt känslosam och var filmat riktigt snyggt. Jag tror att det blev som det alltid blir när man har höga förväntningar, man blir besviken. Det var ju liksom en bra film. Kanske inte en film man ska se om man vill bli glad. Men defintivit en film man ska se om man vill tänka lite.

 


Lördagsträning


Jag har stressat upp mig hela veckan över att jag inte kommit iväg till gymmet tack vare att jag jobbat fem arbetsdagar på fyra. Tiden och energin har inte funnits.

Min lösning på problemet kanske är att jag ska passa på allt jag kan på helgerna istället. Så idag stack jag till ett tomt gym, tackvare tiden på dygnet och en ovanligt solig stad, efter frukost. Med inspiration från mitt inlägg igår så hade jag bestämt mig för att kliva upp på löpbandet. För första gången sen ... Jag kan seriöst inte komma på när eller om jag ens sprungit på ett löpband som senaste tre åren. Jag började väldigt väldigt försiktigt, men när dom första två minuterna kändes bra så ökade jag och ökade och ökade. Jag läser överallt om hur bra det är med intervallträning så mina tolv minuter på bandet ägnade jag åt just detta. Jäklar vilken härlig känsla och jag hade inte ont någonstans när jag gick av (något jag annars alltid har när jag sprungit, en av anledningarna till att jag helt enkelt inte brukar springa).

Sammanlagt körde jag 42 minuters kondition, ben, rumpa och mage och en 25 minuters promenad hem. Nu känner jag mig nöjd och glad för att dammsuga lägenheten innan jag tar en dusch, lagar lite mat och ska träffa Jessica. Bra lördag? Jajjamen. Bästa lördagen.

Dagens pass:

Crosstrainer: 15 minuter
Löpband: Intervall i 12 minuter. Högsta fart 10
Roddmaskin: 15 minuter. 10 minuter med överhands- och 5 minuter med underhandsgrepp
Benböj: 3x10 stång + 20kg
Utfall: 20st med 10 kg och 40 dynamiska utfall
Benlyft: 4x20
Sneda magmuskler: 2x30. 15 långsamma och 15 snabba i ett set



Höstlöpning

Konstigt nog kan jag ibland få ett sug på att gå ut och springa. Det konstiga med detta är att jag hatar att springa. Nu är det dessutom så att jag saknar både en mysig tröja och ett par löparskor så trots suget så kommer det inte hända. Jag funderar dock på att köpa mig ett par skor. Till våren typ.

Men skulle jag haft alla dessa saker skulle jag lätt ge mig ut på gatorna redan nu. Typ.

//Nelly.com// LinneSport-BH //Apple// "Armband"HörlurariPod Nano //H&M// Tröja //Stadium// SkorByxorNike+

 


Utomhuslunch

Jag älskar det faktum att det är mitten av oktober och man kan sitta ute och äta lunch. I tisdags mötte jag upp Sara för sushi på mitt favvoställe vid kanalen. (Japp det är en gata, en hel del bildar och en stor båt i vägen, men man kan skymta vattnet) Riktigt najs.




Conscious Collection

Höstversionen av H&Ms Conscious Collection är helt underbar. Jag älskar färgskalan och materialen, dom underbara blusarna och kjolarna. Riktigt fint.

//H&M//



Finfest

För sista gången firades i söndags att nöjesparken stängt för säsongen. Riktigt lyckad kväll och jag hade fantastiskt kul. Det säger allt när man kryper ner under täcket när solen redan tänt sina strålar. Kommer kunna leva på detta ett bra tag.

Vi började hemma hos mig. Åt mat i nöjesparken innan vi dansade i Lisebergshallen. Sen fortsatte vi till Park Lane där vi träffade på Glenn Hysén. Kvällen avslutade vi hemma hos mig.

Min mobilkamera fick känna färg när jag glömde min kamera hemma.

 


Update

Denna helgen har varit fullproppad med trevligheter. Familjemiddag, släktkalas och finfest. Jag släckte lampan i morse när jag vanligtvis går upp för att gå till jobbet på en måndag. Därför är det jag som nu kryper ner under täcket för att i morgon ta mig ann en lite kortare arbetsvecka än vanligt, men som dock kommer vara lika packad som en vanlig vecka.



Nu går jag på fest


 


Bio – The three musketeers

Veckans film gick i 3D. Det är ett återstående skämt om att vissa platse i salongen är extra bra 3D-platser. Denna gången var det jag som bokade, självklart blev platserna perfekta.

 

Efter ett misslyckat uppdrag lever de en gång i tiden så kända musketörerna Athos, Porthos och Aramis ett liv i skymundan, men de väcks till liv av den unga och äventyrslystna D’Artagnan som kommer till Paris för att uppfylla sin dröm – att bli en musketör. Snart blir de indragna i sitt svåraste uppdrag någonsin - att rädda Frankrike från ett krig med England.

 

Låt mig säga såhär. Jag har sett bättre filmer. Det är en ganska kul och lagom underhållande film. Killen som spelar D’Artagnan är sjukt gullig och det finns några andra charmiga karaktärer. Men skådespeleriet är ganska kasst och den är till och med overklig för att vara overklig. I don't buy it. Men jag hindrar självklart ingen från att se den.

 


På önskelistan

Hur galet bedorande är inte denna klänningen? Vid första bästa tillfälle är det jag som springer bort till Top Shop och klämmer lite på den.

//Bild// Top Shop



Fancy party

På söndag vankas det fest. En hejdundrans fest för att fira att nöjesparken stänger och mitt jobb i parken är över. Känslan är fantastisk. Till detta tillfäller passar ju lite inspiration på klänningar jag lätt skulle kunna tänka mig att ha på mig. Nu har jag ju redan köpt mig en klänning. En jättefin klänning i diskret leo-mönster i empir modell som jag tänker matcha med mina nya skor och en stram hästsvans. Men det hindrar ju inte att man kan titta på vackra klänningar ändå.

 

//H&M// Svart långklänningSvartvit klänning //Monki// Aprikos klänning //Top Shop// Rosa klänningPrickig klänningBlå spetsklänning //Net-A-Porter// Paljettklänning



Bloggfavvo #2

En blogg som jag faktiskt inte har följt särskillt länge är Cath in the City. En norsk tjej som har en fantastiskt stil. Om jag ska vara ärlig läser jag oftast inte hennes texter, bilderna tar liksom all uppmärksamhet. Framförallt kan man få mängder med inspiration till nya kombinationer att klä sig i. Hon skriver på engelska så det är inte svårt att förstå vad hon skriver i alla fall.

//Bilderna från bloggen Cath in the City//

 


Bio – Crazy Stupid Love

En film som har högt rateing på Imdb är alltid lockande för mina kära klubb-kollegor. Därför blev det Crazy Stupid Love på bio förra veckan.

 

Kärleken står i centrum i denna ensemblekomedi med bl.a. Ryan Gosling, Julianne Moore, Steve Carell, Emma Stone, Marisa Tomei och Kevin Bacon i rollerna. En vardagkväll som alla andra får Cal (Steve Carell) en obehaglig överraskning. Hans fru Emily (Julianne Moore) vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David (Kevin Bacon) har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob (Ryan Gosling), en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.

 

Haha vad ska man säga. Jag förstår inte betyget på Imdb. Kan du gissa hur den slutade? Jag lovar det kan du. Den var sjukt rolig på sina ställen och hade bra skådespelare. Men jag tyckte storyn var helt kass. Jag är iofs ganska kluven. Det var ingen dålig film, men den långt ifrån bra. Och dom manliga klubbmedlemmarna fullkommligt älskade filmen. Det kanske förklarar saken med det höga betyget på Imdb föresten. Utan att vara fördomsfull gissar jag är det mest är killar som röstar på den där sajten. Det kanske helt enkelt är en romantisk komedi som tilltalar killar mer än tjejer?

 


The perfect shoes

Mina helt perfekta skor. Dom är oväntat sköna och passar till allt. Dom är kärlek helt enkelt.

 

Från TopShop för 999 kronor



The return to the gym

Idag gjorde jag det. Jag tog steget tillbaka till gymmet och det kändes så bra! Inte alls så tungt som jag hade föreställt mig. Sen så var det i och för sig inte världens tuffaste pass jag tog mig ann. Det bokade BodyPump-passet avbokades när jag märkte att jag blev tidigt klar på jobbet idag, istället gick jag till närmsta anläggningen och körde konditionsträning. För första gången på ... nej för första gången punkt, så kändes det faktiskt mer lockande att gå till gymmet än att gå på pass.

Dessutom så provade jag den där drycken som alla går runt och dricker på gymmet, Celsius. Jag hade inte ätit nåt innan jag skulle träna så jag tänkte att jag skulle prova nåt nytt. Men jag vet inte om det var någon bra idé för efter ett par klunkar och träning på det så mådde jag så fantastiskt illa. Och nu sådär tre timmar senare så mår jag fortfarande lika illa. Vet inte om det var Celsius, träningen, eller bristen på mat och vatten under dagen. Eller helt enkelt en kombination av allt. Hur som helst så är jag tveksam om det funkar, allt det där att man ska bränna extra kalorier bara genom att dricka en dryck. Hm nej jag vet inte, men det kanske är värt att prova ett tag iallafall. Någon som har erfarenhet av Celsius?

Dagens pass såg ut följande:

Crosstrainer 30 minuter
Roddmaskin 15 minuter
Benlyft 3x20 (Bästa övningen som tränar mage, rygg, rumpa och ben i samma övning)

Bra start. Jag är nöjd med mig själv. Jag gick faktiskt dit!


Stilmix

Det har kommit en ny serie som heter Heart of Dixie, med Rachel Bilson i huvudrollen. Jag såg första avsnittet här om dagen och gillade det skarpt. Dessutom är ju Rachel Bilson fantastiskt snygg och jag älskar klädstilen som hennes karaktär Dr. Zoe Heart har i serien. Grym stilmix. Ikväll går ett nytt avsnitt av serien i USA.

 

Bilder från CWTV:s hemsida

 


Dagens dagbok

Om det är något som ger mig ångest just nu är det att jag inte tränar. Förutom något enstaka pass, så har jag inte tränat sedan innan jag åkte till Kroatien i början av juli. Det är tre månader sen. Men nu börjar mitt liv äntligen ta form igen och jag kan ägna helger åt att plugga och därför veckans kvällar till att träna. Med bra planering kan jag nog lyckas få in tre pass i veckan. Men jag vet hur jag är när det kommer till träning och jag kommer inte nöja mig eftersom resultaten inte kommer komma tillräckligt fort. Snacka om att jag är allt eller inget. Fem pass i veckan eller inget alls. Ganska kasst egentligen.

Men förhoppningsvis kan jag iallafall trappa upp träningen långsamt eftersom kommande veckor är ganska fullpackade som alltid och tiden kommer inte räcka till mer än två pass denna vecka iallafall. Men egentligen så spelar det ingen roll hur många gånger jag besöker gymmet, bara jag gör det.

Hade egentligen bokat ett BodyBalance idag, men fick ett litet uppdrag från min chef på nöjesparken, vilket gjorde att jag behövde några timmar till att fixa det. Och vad som än händer får inte träningen bli ett stressmoment. Så jag tar nya tag imorgon.

Dessutom har ju Sportlife skaffat sig en app som inte längre ger en ursäkter att inte kunna boka.

 


Kräftskiva för fyra


Inga ord behövs egentligen. Bästa kvällen på länge!


På önskelistan

Jag vill så himla gärna lära mig att ta bra bilder. För att lyckas med det behöver jag en bra kamera. Fast samtidigt vill jag inte ha en kamera som gör jobbet åt mig. Canons 1100D ska vara en riktigt bra nybörjarkamera. Och det är ju det jag är. Nyörjare. En nybörjare som vill föreviga sina upplevelser på ett snyggt sätt.

 


RSS 2.0