Bio – The Hobbit

Jag har inte sett någon av Sagan om Ringe-filmerna. Men mina vänner var väldigt exhalterade över den nya Hobbit-filmen.
 
Under resans gång korsas Bilbos väg av trollkarlen Gandalf Grå och plötsligt ingår Bilbo i en grupp bestående av tretton dvärgar som leds av den legendariska krigaren Torin Ekenskölde. Vägen mot dvärgarnas rike går via vildmarken, genom områden där orcher och troll härjar fritt. Målet för resan är Ensamma berget men först måste de ta sig igenom dvärgarnas tunnlar och det är här Bilbo träffar den varelse som kommer att påverka resten av hans liv – Gollum. Ensam med Gollum vid stranden av en underjordisk sjö upptäcker den intet ont anande Bilbo inom sig både ett mod och en falskhet han inte kände till själv. Det är också nu Gollums skatt, ringen som besitter en oväntad kraft och makt, hamnar i Bilbos ägo. En enkel guldring som bestämmer Midgårds öde på ett sätt som Bilbo inte ens kan föreställa sig i sin livligaste fantasi …
 
Eftersom mina förväntningar låt i botten för denna film så hade jag noll aning om vad som väntade, mer än en tre timmar lång film. Jag tyckte nog att den var bättre än jag trodde. Sjukt vacker och omgivningen är helt otrolig. Skådespelarna är grymma. Men jag har ju lite problem med hela den här fantacy-grejen. Monster och konstiga figruer. Jag köper det inte, blir inte så uppslukad som andra verkar bli. Men visst det är en bra film. Som nästan är tre timmar lång.
 
 
 

Anonym

Den måste ses

2012-12-22 @ 21:35:53 • Hemsida: http://stinaj.se
Carro

Åh jag vill oxå se den:)

2012-12-22 @ 22:26:31 • Hemsida: http://frokenehn.blogg.se
Mari

Trots att jag inte alls gillar sådana typer av filmer så vill jag faktiskt se denna, märkligt nog =)

2012-12-23 @ 08:52:50 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
Sara

Min pojkvän vill jättegärna se sagan om ringen filmerna med mig, men jag har verkligen inte fastnat för dem.. Haha, men ja 'Hobbit' kanske är bättre!

2012-12-23 @ 12:21:53 • Hemsida: http://slil.blogg.se
matilda

Jag tycker att Sagan om ringen-filmerna är grymma, men hade inga förväntningar på Hobbitfilmen. Tänkte att det är ett sätt att mjölka ut det sista ur Sagan om ringen. Men så fel jag hade, jag tycker att Hobbit var riktigt bra, i klass med Sagan om ringen-filmen faktiskt. Roligt med samma upplägg (eftersom jag gillade det) men lite nya karaktärer. En av tvillingdvärgarna var supersnygg (hehe). Det kommer tydligen två filmer till :)

Svar: Jag vet ytterligare två filmer. Men vet man hur denna slutade så förstår man att dom kan dra ut på storyn lite till.
Sofia

2012-12-23 @ 14:24:39 • Hemsida: http://matildaa88.blogg.se/
Caroline

Ville jättegärna se den tills det kom fram att 27 djur dog bakom kulisserna, så nu vägrar jag se den. Men tror säkert den är bra! Dom andra sagan om ringen har ju vart det! :)

2012-12-26 @ 18:45:00 • Hemsida: http://iamcarro.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0