Dagens träningsstatus

Idag var det dags att ge sig ut i spåret igen. Tredje gången gilt att ta mig runt 8an. Och det gjorde jag. Hah. Så för andra vecka i rad slår jag mitt personliga rekord i distans. Åtta kilometer, det är liksom bara två kilometer bort från en mil, vilket är helt galet.
 
Idag var det grått ute. Snön regnade bort under gårdagen och natten och temperaturen stod på fyra plusgrader. Ganska perfekta förhållanden (inte ofta man kan säga att fyra grader är en behaglig temperatur). Med mitt nya fina pannband från Lululemon på huvudet satte jag av mot Skatås. Som man kan föreställa sig så var underlaget kanske inte det bästa, det var isigt och halt på många ställen, men jag körde på. Sprang åt rätt håll, dessutom. Jag tyckte dock det var segt i början. Vaderna och vristerna gjorde ont och det var jobbigt. Men smärtan försvann under vägen och varje gång jag tänkte att jag skulle gå så sa jag till mig själv att jag kommer fortare runt om jag springer. För det handlar ju egetligen inte om att jag inte orkar, det gör jag, det handlar om att det är jobbigt, men när är det inte det när man tränar?
 
Hur som helst är jag åter igen så sjukt stolt över mig själv, varje gång jag tar mig ut i spåret så tar jag mig förbi en av alla spärrar jag har gentemot löpning. Och till slut måste det ju släppa helt, eller hur? Jag hade en genomsnittlig kilometertid på strax under 7 minuter per kilometer och klockan stannade på 55 minuter i mål. Jag är nöjd!
 
 
// Mitt fina lila pannband från Lululemon // 8an, skylten att följa runt slingan //
 
 
 

Maria

Härligt jobbat!!! Du fixar lätt milen med - lovar!! Bestäm dig bara innan, då är det lättare! Är själv lite glad för jag kunde springa i 12 minuter idag (vågade inte mer) utan att det gjorde ont. Har haft problem med benhinnorna sen i somras och har nu inte sprungit på 4 månader. Jobbigt när man är skadad eller får ont .. Men hoppas jag snart är helt ók.. Det är inte länge sen jag sprang min första mil, drygt 1½ år sen och i somras sprang jag tjejmilen - jättekul!! :)

Svar: Jag har också haft problem med mina benhinnor. Opererade ena för ett antal år sen och sprang inte på flera flera år, så när jag började igen i våras så fick jag ont i andra. Kunde springa en gång, vänta tre veckor, springa en gång ... Men nu verkar det hålla så pass att jag klarar ett par militarypass och ett rent löppass i veckan. Men jag tar det lugnt så det får räcka så ett tag. Men det är bannemej inte kul att ha problem med benhinnorna. Det gäller att ta det lugnt och verkligen lyssna när det gör ont. Hoppas dom håller nu så du kan öka sakta med säkert. :)
Sofia

2012-12-16 @ 18:15:05 • Hemsida: http://mariasfavoriter.blogg.se
Mari

=) HURRA !!! Bra jobbat =) Sjukt bra....kraaam

2012-12-16 @ 18:54:30 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
EmelieMaria - träning&annat

GRYMT jobbat!! :D Du kommer ta milen snart med! Härligt kämpat! :) Och i skatås med som är rena livsfaran vintertid med is och annan livsfarlig terräng haha ;) GRYMT!!

2012-12-16 @ 18:57:15 • Hemsida: http://emeliemarias.wordpress.com
Carro

Grattis! Bra jobbat!!!

haha, eller hur! Nu när jag inte tränat denna veckan eftersom jag varit förkyld tog det många dar innan jag tvättat håret XD

2012-12-16 @ 19:10:24 • Hemsida: http://carolineannamarie.blogg.se
Elena

Härligt!

Jag måste också börja springa. Har du några tips till mig? Det var längesen jag sprang :)

Svar: Oj. Jag är nog fel person att fråga när det kommer till löpning. Är inte alls bra på det och kämpar mycket. Men det enda jag kan säga är att börja lugnt om du inte har sprungit på länge. Kroppen måste sakta med säkert vänja sig vid belastningen för att undvika skador. Men annars. Kör hårt! :)
Sofia

2012-12-16 @ 21:45:02 • Hemsida: http://ellisono.blogg.se
Alexandra Lilja

Jag önskar verkligen att jag hade lite av din löparkaraktär! Grymt!

Svar: Haha vi får väl se hur länge den håller. Löpkaraktär tror jag inte vi kan kalla det. Envishet kanske. ;)
Sofia

2012-12-16 @ 22:02:56 • Hemsida: http://alexandralilja.blogg.se/
Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

gryyym du är!

2012-12-16 @ 22:08:36 • Hemsida: http://jennifers.nu/
Sara Ekman

Härligt med rekord!

2012-12-16 @ 22:20:59 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
anna

heja dig! du är så jäkla inspirerade! keeep it up ;D

2012-12-16 @ 22:32:07 • Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se
Marie

Härligt jobbat! : )

2012-12-17 @ 08:45:21 • Hemsida: http://asitismarie.blogspot.se
Amanda

Du SKA vara stolt!

2012-12-17 @ 10:09:56 • Hemsida: http://Aamandasphotos.blogg.se
carro

Bra jobbat Sofia:) Du är sååå duktig!!!

2012-12-17 @ 11:28:38 • Hemsida: http://frokenehn.blogg.se
Marie

Vad härligt med ett pers! När jag sprang milen första gången började jag nästan lipa efteråt. Det var en sån härlig känsla! Det kommer snart för dig också!

2012-12-17 @ 18:32:21 • Hemsida: http://sweetmary.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0