Dagens dagbok

När jag hade min jobbiga period i början av året, i samband med att min kropp var övertränad och jag hade mina panikångest attacker, så hade jag ett tankesätt där det dåliga samvetet störde mig. Idag är första gången på länge som jag känner det igen. Jag hade ett pass bokat vid 6-tiden idag. Men efter att haft en otroligt lugn period på jobbet ett tag, så blev det panikmycket att göra över natten. Jag var helt enkelt tvungen att avboka för att jobba. Men det känns ändå inte bra. Det känns liksom inte som att det inte var en tillräckligt bra ursäkt. Men jag lever inte på ett sätt där träningen är ett måste, utan för att jag vill träna. Jag tycker det är så himla roligt. På riktigt. Så det kanske inte är ångest jag känner, kanske mer längtan eller besvikelse att det inte blev av?
 
Jag har förändrat en hel del i mitt liv dom senaste månaderna vilket gör att mina känslor ibland goes bananas och jag kan inte alltid identifiera vad det är jag känner. Det är jobbigt för en med kontrollbehov. haha. Men samtidigt vet jag att det är en bra grej, för det tar mig närmare den personen jag egentligen vill vara. Imorgon ska jag umgås med några av mina favorit-kollegor och bara ha kul. Sen får jag helt enkelt ta nya tag på fredag och njuta av varje smärtsam sekund i boxen. ♥
 
 

Karin

Bra att du är uppmärksam och funderar på vad som händer i kroppen. Tycker du det är kul att träna så är det klart att du saknar det.
Jag blir tokig om jag inte får träna men det är för att jag vill, blir inte deppig utan bara frustrerad. Som vid en lång förskylning jag hade och nu med denna förbaskade nackspärr.. Tur jag iaf kan träna något!

Hoppas det inte är ångest, det blir aldrig bra med ångest.
Ta hand om dig!

Svar: Tack för dina fina ord. :)
Sofia

2013-12-18 @ 23:30:02 • Hemsida: http://karinsnyaliv.blogg.se/
Sofia

Tack :D

2013-12-18 @ 23:50:24 • Hemsida: http://byfia.com
Rebecca

Fina du, inte ska du ha ångest... fast jag känner igen känslan så väl. Kom ihåg att träningen alltid finns där, men jobbet går i perioder. Ibland blir det bara kaos, men det är okej. DU är bäst! Kramar

Svar: I know I know, ser det som en bra grej att jag ens lägger märke till vad som händer. Tack Hun!
Sofia

2013-12-19 @ 08:54:05 • Hemsida: http://rebeccacecilia.blogg.se
Anna

Sänder massvis med kramar

2013-12-19 @ 09:48:19 • Hemsida: http://overenskommelsen.blogg.se
Malin

Jag kanner igen det dar men gymmet och traningen finns ju kvar. Den kommer inte att overge dig och du kommer inte tycka att det ar mindre roligt nasta gang bara for att du haft nagon annan del i livet som behovt lite extra uppmarksamhet ett tag. Nar man lagger om sitt liv sa handlar det ju supermycket om balans ocksa. Traningen kan vara en stor del men andra bitar av livet kommer alltid att finnas att ta hand om ocksa.

Svar: Jag håller med dig. Tack för kloka ord. :)
Sofia

2013-12-19 @ 10:52:10 • Hemsida: http://piccadillytears.blogg.se
julia

så jobbigt men ibland måste annat få gå före också:)

2013-12-19 @ 11:05:03 • Hemsida: http://jjuliees.blogg.se
fight4fit

Inte visste jag att vi var så lika :) Har själv haft problem med just panikångest och vet hur otroligt jobbigt det är. Men det är bara att helt enkelt lyssna på sin kropp och lyda. Vilket det låter som om du gjort! Härligt att man kan lära sig, förändra sig och utvecklas i rätt riktning :) Hoppas du är laddad, mår bättre och är taggad lagom till morgondagens pass! Puss på dig!

Svar: Ja vi verkar ha mycket gemensamt, även om panikångest kanske är något vi båda hellre undvikit. Men ja, jag lär känna mig själv bättre och bättre för varje dag och vet hur jag ska tolka kroppens tecken. Och taggad till dagens pass, det var jag! :D
Sofia

2013-12-19 @ 22:59:50 • Hemsida: http://www.fight4fit.se
Johanna - A dream as a model ♥

bra text!

2013-12-20 @ 19:56:06 • Hemsida: http://jonza.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0