Alperna #3

På måndagen vaknade vi upp i huset på beget (första bilden) och vandringen ner för berget började. Naturen var nu helt annorlunda. Det var öppna landskap och bergen visade majestätiskt upp sig, många med snö på topparna. Vi vandrade en lång stund runt en sjö och det var magiskt vackert. Här hittade jag ju den perfekta platsen för den där hand stand-bilden som jag hade föreställt mig. Yes! Vi vandrade i omkring tre timmar innan vi kom till en toppstuga där lunch väntade. Efter det fick man ett val att gå ner till byn Leukerbad eller att ta kabinbanan. Min grupp valde kabinbanan. Tyvärr får jag säga idag, tydligen var den sträckan den mest magiska. Men det som väntade i byn var inte fel det heller. 4-stjärnigt hotell och termalbad. Underbart skönt och väl värt. Kvällen spenderades på en restaurang på en bergstopp med typisk Schweizisk mat där det mest udda var raclette. Smält ost och en potatis. Wierd. Efter middagen hamnade vi på en lokal bar där jag spelade biljard med fantastiska kollegor till halv fyra på natten.
 
På tisdagen var det dags att bege sig hemåt. Förmiddagen var fri för valbara aktiviteter. Jag spenderade den med en hel halvtimme på ett av baden i staden efter sovmorgon och sen frukost. Sen var det dags att hoppa på bussen och ta sig mot flygplatsen.
 
Som sagt, det var en fantatisk resa och jag är så glad att ha fått uppleva detta då det inte är något jag själv skulle hitta på. Att spendera dagarna utan smink och äta middag i långkalsonger gör dessutom att man lär känna sina kollegor på ett helt nytt sätt. Riktigt roligt.
 
 

Anna

Vilka underbara bilder <3

2013-09-20 @ 20:30:58 • Hemsida: http://overenskommelsen.blogg.se
Sara - mamma till Signe och Ester

Ååå raclette är ju så gott. Det åt vi i Frankrike när vi åkte skidor med AS o Jocke. Fick ni inte något kallskuret till? Typ skinka? Härliga att höra att det var bra. Kram

Svar: Nej, vi fick kallskuret till förrätt. Sen ost och EN potatis till huvudrätt. Riktigt skumt. haha.
Sofia

2013-09-20 @ 20:50:29 • Hemsida: http://frutyrberg.blogg.se
Karin O

Ser sådär frisk och underbart ut.

2013-09-21 @ 12:25:55 • Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/
julia

fina bilder :)

2013-09-21 @ 12:55:44 • Hemsida: http://jjuliees.blogg.se
Sara Ekman

Så härligt det ser ut :)

2013-09-22 @ 10:21:58 • Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
snie.blogg.se

låter härligt o fina foton =)

2013-09-22 @ 12:21:28 • Hemsida: http://snie.blogg.se/
Fia

Ser ut som du haft det underbart :) Och härliga hand stand bilder :D

2013-09-28 @ 00:21:51 • Hemsida: http://fiascorner.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0