KSA #6

I morse var det dags för ytterligare en KSA (Kroppssammansättningsanalys) med Mr. PT. Jag har inte direkt haft en klockren uppladdning och resultatet var i princip väntat. Vad jag inte hade väntat mig var att jag tappat nästan 2 kilo i muskelvikt. Märkligt vilken effekt saker och ting har på kroppen. Vi försökte analysera vad det berodde på, eftersom dom två veckorna som jag vilat nu inte kan ha så stor inverkan.
 
Det är lurigt det här och jag måste klura ut vad det är jag vill ha ut av min träning. För det positiva resultatet som jag har fått styrkemässigt senaste månaderna har förmodligen att göra med att jag tränat mindre, det gör dock att jag inte tappar lika mycket i fettprocent. Så som läxa från Mr. PT ska jag nu skriva ner mitt mål och hur jag ska nå dit och sen påminna mig själv om det varje dag.
 
Första steget mot mitt, än så länge lite otydliga mål, är dock att jag lovade att börja springa. Jag vet så väl att jag behöver det, men är ganska bra på att skjuta upp det. Så för att det ska bli av så avbröt Mr. PT timmen lite abrupt efter en halvtime och sa »Bra då tar du tag i löpningen denna veckan, så sparar vi andra halvtimmen och ses igen om fyra veckor.« Hm. Så nu måste jag göra detta. haha. Han känner mig lite för väl känner jag.
 
Nu ska jag bara bestämma mig vad jag vill ha ut av allting …
 
 

Julia

ÅÅH vad roligt, springa tjohoohohohoh!! :-D lycka till vännen! börja i lagom takt!

2014-02-18 @ 18:28:51 • Hemsida: http://juliaju.shapemeup.se
linnea

hoppas du får allt utrett och bestämt! :)

2014-02-18 @ 18:55:17 • Hemsida: http://linneakin.blogg.se
Emma

Lustigt det där med musklerna... Men det tar du igen :)

Svårt att sätta upp rimliga, men ändå tuffa mål. Vad vill man egentligen? Själv har jag inte haft någon tydlig målsättning sedan 2012. På gott och ont. Jag har ju insett att jag faktiskt utvecklas även utan mål, samtidigt är det ju sjukt kul att träna mot ett specifikt mål. Man pushar sig ju ännu ett snäpp då.

Lycka till med målsättnadet och med löpningen. Hejjahejja!

2014-02-18 @ 19:20:55 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se
fight4fit

Känner igen mig där med att ha lite luddiga mål ibland. Vill få ökad muskelmassa, lägre fettprocent, bli starkare, bli bättre på allt...helst samtidigt. Men det går ju liksom inte att göra allt utan man får ju prioritera lite också! Så bra inspo där, borde fundera ut detsamma!

Svar: Ja precis. Kan man ha det som mål, att vilja bli bra på allt? Samtidigt? ;) Jag har fortfarande inte skrivit något, men börjar nog komma fram till vad jag vill. Tror jag. haha.
Sofia

2014-02-18 @ 19:58:31 • Hemsida: http://www.fight4fit.se
Rebecca

du löser det!

Svar: Hope so. ;)
Sofia

2014-02-18 @ 20:02:42 • Hemsida: http://rebeccacecilia.blogg.se
linda

sv: Tack så jättemycket! Det gick okej, gjorde mitt bästa iallafall :)

2014-02-18 @ 21:10:02 • Hemsida: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Katarina

Oj vad spännande!
Jag borde kolla mig igen. Har hänt massor sedan jag kom igång med träningen igen. Tycker det är jätteintressant att analysera kroppen.
Kram

2014-02-19 @ 08:47:25 • Hemsida: http://katarinaratcliffe.se
Anna

Jag tycker inte du ska känna någon press bara inför löpningen. Ta det när det känns som bäst <3 kram

2014-02-19 @ 10:05:41 • Hemsida: http://overenskommelsen.blogg.se
Sara- mamma till Signe och Ester

Jag vet precis hur du känner för löpning. Vi är ju systrar ;) Men oj vad stolt jag kommer vara över dig om du hittar motivationen att lägga in ett löppass i veckan!!! Heja heja!!

2014-02-20 @ 22:29:07 • Hemsida: http://frutyrberg.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0