Vietnamese Spring Rolls
Som revenge till den mindre lyckade maten här om dagen, blev söndagsmiddagen helt magisk. Har velat testa att göra vietnamesiska vårrullar ett tag nu, så när jag lyckade komma ihåg det när jag var i affären här om dagen så fick jag äntligen med mig rispapper hem. Sen fyllde jag dom bara med saker jag tycker om easy peasy. Själva formandet av vårrullarna kanske inte var så easy peasy – måste öva lite på det där.
Vietnamesiska vårrullar:
Rispapper • mango • avokado • morötter • lövbiff • vitlök • chili • färsk koriander • lime • cashewnötter • sesamfrön
Strimla och woka lövbiffen snabbt med vitlök, salt och peppar • skala och strimla morötter, avokado och mango • koka upp vatten och när det svalnat lite, lägg försiktigt i rispappren i cirka 10 sekunder • lägg sedan upp pappren på en fuktig kökshandduk • placera resten av ingredienserna på rispappret efter smak • pressa lite lime över och rulla ihop • toppa med rostade cashewnötter och sesamfrön • servera med soja

Malin
Såg riktigt gott ut!
Liza Ludvigsson
Låter gott! Ser gott ut också, ska testa! :)
Robex Lundgren
läckert
fashion
Gott!:)