Min helg

Den egentliga anledningen till att jag åkte till Stockholm var för att titta på en Crossfit tävling. Och såklart passa på att träffa fina vänner som bor på andra sidan landet.
 
Även om jag började resan med att jobba på tåget, kunde jag slappna av när jag väl kom fram. Checkade in på hotellet, gick och åt mat, knallade runt på stan innan jag gick tillbaka till hotellet och tränade. Allt helt för mig själv, perfekt egentid. Annika mötte upp på hotellet efter jobbet och vi gick ut och åt en fantastisk måltid på Griffins Steakhouse innan vi gick tillbaka till hotellet och drack ett par drinkar innan vi slocknade på rummet.
 
På lördagen bytte Alexandra plats med Annika, hon dök upp tidigt på morgonen och åkte direkt ut till Sätra där Crossfit tävlingen skulle äga rum. Jag mötte upp någon timma senare. Sen spenderade vi hela dagen där och imponerades och inspierades av alla grymma atleter. Jag slutas aldrig förundras över hur man kan vara så jäkla vältränad och lika stark som man har bra kondition och är smidig. Sen avslutade vi kvällen på Vapiano och somnade gott i våran gigiantiska hotellsäng.
 
På söndagen var det dags för upplösningen i tävlingen. Killarnas tävling var i princip redan avgjord då Lukas Högberg dominerat från första stund. Tjejernas tävling var mer spännande och avgjordes först i sista WODen. Helt grymt som sagt.
 
 

Moa Kandelin

Vad mysigt :)

2013-10-22 @ 16:51:09 • Hemsida: http://moakandelin.webblogg.se/
p

med exakt 9 veckor kvar till jul så har jag nu satt igång en "9-veckors utmaning" på min blogg där jag utmanar er läsare till att leva efter hälsosammare val i din vardag under denna perioden! kanske mer, eller mindre, träning? kanske nyttigare kost? kanske inte låta december bli en frossarmånad? du avgör själv, men det skulle vara kul att göra detta tillsammans! läs mer om detta på min blogg! hoppas du antar utmaningen! :D

//paulinasuonvieri.blogg.se

2013-10-22 @ 18:50:42 • Hemsida: http://hundredkitchenstories.blogg.se/
mari

Gud så kul. Vill också iväg och kika på en sådan tävling :) vet du om det är något liknande snart här i sthlm?

2013-10-22 @ 19:05:49 • Hemsida: http://www.doitforyourself.shapemeup.se
Emma

Åh, vad roligt det låter! Verkligen en perfekt helg med lite av allt :)

2013-10-22 @ 21:05:20 • Hemsida: http://semmla.shapemeup.se
Anna

Men åh vad kul, har aldrig kikat på en sån tävling.

2013-10-22 @ 21:53:02 • Hemsida: http://overenskommelsen.blogg.se
Milina Salihodzic

Härliga bilder :)

2013-10-22 @ 23:25:20 • Hemsida: http://milina.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0