På önskelistan

Jag vill så himla gärna lära mig att ta bra bilder. För att lyckas med det behöver jag en bra kamera. Fast samtidigt vill jag inte ha en kamera som gör jobbet åt mig. Canons 1100D ska vara en riktigt bra nybörjarkamera. Och det är ju det jag är. Nyörjare. En nybörjare som vill föreviga sina upplevelser på ett snyggt sätt.

 


Mamma till William och prinsessan i magen

God kväll snäckan..En bra kamera är nästa ett måste när man är bloggare och anars med..hihihih....

JA man kan inte sitta stilla bara för man går över tiden med bebisen i magen..gäller att göra massa skoj varje dag så går det snabbare..Ha en mysig kväll.kram kram

2011-10-01 @ 18:44:58 • Hemsida: http://blondis81.blogg.se/
Carro

canon är bra grejer!

2011-10-01 @ 20:04:52 • Hemsida: http://carolineannamarie.blogg.se/
Anonym

Ha en fin lördagskväll!



Skänk gärna ett bidrag i min insamling för rosa bandet!



Tillsammans kan vi göra något! <3

2011-10-01 @ 21:39:12 • Hemsida: http://eeeelins.blogg.se/
C O L O R S P L A S H

Så tänkte jag också innan jag skaffade systemkamera. Jag älskar att fota och det mycket roligare att ta bilder med en kamera som ger så bra resultat! :) Sen måste man ju öva o så men man kanske kan gå nån kurs :P men det är helt klart värt att skaffa systemkamera om man gillar att fota och föreviga minnen. ;)



SV: Oj, har du inte sett Glee? Världens bästa serie ju! Man blir så himla glad av att titta på Glee! Köp säsong 1, 99 kr är inte mycket för en sån bra serie! Du kommer inte att ångra dig! Glee slår Grey's Anatomy, Desperate Housewives och alla andra serier! :D SÅ bra är det :)

2011-10-01 @ 22:20:50 • Hemsida: http://colorsplash.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0