Min träningsvecka

Jag har återigen haft en bra träningsvecka. Hade dock en liten svacka i tisdags och hoppade över BodyBalancen för att gräva ner mig i soffan istället. Men att få in två lika pass i veckan känns som ett måste för mig, för att jag ska hinna känna någon skillnad. Det måste hända nånting liksom, för hur kul är det att gå på ett BodyPump i veckan, och vecka efter vecka köra på samma vikter? Att inte känna att man blir starkare. Trist, då tröttnar jag och hoppar över träningen helt istället.

Måndag: BodyPump
Onsdag: BodyPump
Torsdag:
BodyCombat
Söndag: BodyCombat


Det ultimata hade väl kanske vart om jag hade kunnat köra passen varannat, eftersom man ska variera sin träning, men det finns inga tider som passar så det får bli såhär. Inget av passen är dagarna direkt efter varandra iallafall. Ska verkligen försöka komma iväg på nåt BodyBalance- eller yogapass i veckan, jag vet att kroppen mår bra av det.


Hur har du tränat i veckan?


L i n n e a s b l o g g

sv: Jaa precis, det är min lilla vovve, det är himla bra när man är lite söndagsseg att ha någon som får en att gå ut :)

2011-01-23 @ 19:24:01 • Hemsida: http://linnealindblad.blogg.se/
Anonym

jag har kört gym 3 gånger, nsäta vecka blir det pass.

2011-01-23 @ 23:06:52 • Hemsida: http://kittygitty.blogg.se/
anna

bra träning! jag är inget fan av body pump dock :P

2011-01-24 @ 08:49:56 • Hemsida: http://addspirit.blogg.se/
Mickan

Duktigt. :) Jag får se hur mycket träning det blir för min del denna veckan. Tränade i torsdags och igår. Har bokat in ett pass på onsdag...



"The Green Hornet" var bra faktiskt. Över mina förväntningar. Den gav många skratt. :) Så rekommenderas om du vill skratta lite. :)

2011-01-24 @ 10:44:18 • Hemsida: http://angel-like.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0