Min träningsvecka

Nu var det typ sex veckor sen jag sist berättade om min träningsvecka. Det beror mest på att jag faktiskt inte har tränat på sex veckor. Jag har haft en ganska djup svacka och har behövt ta mig upp där ifrån för att kunna hitta motivation till träningen igen. Jag ska inte ropa hej än, tar ett par veckor innan man kommer in i det, men det har känns så skönt att ha rört lite på mig igen.

För att hitta tillbaka till motivationen så har jag verkligen gjort saker för att jag har velat och inte för att jag har kännt att "nu måste jag träna". Jag har alltid gillat att simma, men har inte kunnat för jag har en sena i hälen som hoppar ur led när foten är lealös, som i vatten, (det låter lite flummigt och konstigt, men kommer som en biverkning från en operation för ett par år sen) men nu börjar det bli bättre och jag begav mig till simmhallen. Så himla skönt. Lätt något jag ska försöka fortsätta med nån gång i veckan.

Måndag: Simning 1000 meter (35 minuter)
Onsdag: BodyBalance
Fredag: BodyPump

Träningsvärken från BodyPumpen har inte varit nådig i helgen. Massage och korta simmturer på spat har gjort riktigt gott. Värken kommer vara helt borta imorgon, lagom till ett nytt pass. Fantastiskt.


Tränade du något förra veckan?


Anja

Svar:

Ja, lite svårburet med baddräkter bara! Men jag gillar det.

2011-03-14 @ 15:09:07 • Hemsida: http://originalet.blogg.se/
Matildaz

Simning är så kul :)

2011-03-14 @ 15:47:02 • Hemsida: http://matildaz.blogg.se/
Jill

ja det ska bli underbart att snart äta tapas och dricka sangria i det rätta landet :)

2011-03-14 @ 19:26:24 • Hemsida: http://jillh.blogg.se/
CJ

Det är grymt att ha henne som sällskap jämt. <3 Ha en skön kväll!

2011-03-14 @ 21:45:47 • Hemsida: http://cjs.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0