Dagens dagbok

Idag sitter jag i soffan, har inte tagit mig längre än så. Jag tvingar mig själv till vilodag nummer tre denna veckan. Senaste dagarna har jag vart helt slut i kroppen och haft ont över allt. Och trött, så trött har jag varit. När jag tänker tillbaka på dom senaste månaderna inser jag att det kanske inte är så konstigt. Även om jag tränade mycket fösta halva av detta året så är intensiteten och typen av pass jag kör nu, något helt annat.
 
Efter att jag blev förkyld när jag var i Barcelona i mitten av september, har det konstant varit något med min kropp som jag kämpat emot. Jag blev frisk ganska snabbt efter och ökade då på med träningen, jag hade konstant träningsvärk och blå och ömmande kropp. Någonstans där tappade jag motivationen helt och oktober var en riktigt tuff månad. Men tillsammans med att jag började köra Crossfit-passen så kom motivationen tillbaka alldeles lagom tills jag blev sjuk igen. Förkylningen vägrade dock ge med sig och förvandlades till bihåleinflammation. Tillsammans med detta så pajjade och axeln och lagom tills jag äntligen kommit igång med löpningen så har mina benhinnor gått sönder helt.
 
Jag tappar hoppet lite och blir så förbannad över att något jag mår så bra av att hålla på med, samtidigt kan få mig att må dåligt eller att ha ont. Det går inte ihop i min värld. Men nu är det ett par veckor uppehåll från militaryn (förutom ett pass på julaftons morgon) och från crossfiten, så jag ska passa på att köra lite mer lågintensivt och vara försiktig med min kropp. Det är trots allt för att den ska må bra som jag gör allt det här.
 
 
 
 
 
 

Felicia

nu fick jag lite brått, och hinner itne läsa :((( flåt <3
SV: Nu är jag tillbaka igen, blev en liten paus på en månad utan att man ville det, meeeeen bara kika in igen!!! :D

puss

2012-12-22 @ 15:20:00 • Hemsida: http://fjaelkis.blogg.se
Marie

Vad tråkigt! Jag har också haft en tuff höst, varit sjuk till och från hela tiden och tvingats att vila. Nu känner jag mig äntligen bättre tack och lov. Hoppas att du blir bättre snart! Har haft mycket problem med benhinnorna genom åren men nu har det varit bra länge, jag vet hur det känns. Kram

2012-12-22 @ 15:58:07 • Hemsida: http://asitismarie.blogspot.se
Mari

Aj aj sicken otur du haft. Hm.... inge vidare !! Men ta vara på den här tiden nu, passa på att vila och må gott. Det är du värd, så duktig du är/ varit =).

Angående benhinnorna, testa en iprenkur på några dagar. Ta en tablett 3 om dagen...detta fick jag ordinerat när jag hade problem och det funkade. Men annars borde du kontakta läkare, men det kanske du redan gjort?

2012-12-22 @ 16:38:24 • Hemsida: http://www.marriie.blogg.se
caroline

Men ååh, söt du är, tack :)

Du förtjänar verkligen vila så duktig och flitig som du är hela tiden :)

2012-12-22 @ 17:59:08 • Hemsida: http://celandine.blogg.se
anna

hoppas vilan gör sitt nu och att du kan kötta som vanligt sen;)

2012-12-22 @ 18:04:49 • Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se
Annika Soulcityguide

Hoppas att lite vila får dig att må bättre. :)

2012-12-22 @ 18:59:41 • Hemsida: http://soulcityguide.com
Anna

Håller tummarna för att de ska bli bättre! Kramar

2012-12-23 @ 18:02:54 • Hemsida: http://overenskommelsen.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0