Dagens dagbok

Bihåleinflammation. Det blev domen från doktorn idag. Jag hade ingen infektion eller några dumma bakterier i blodet och hals, lungor och öron var bra. Enda hon kunde se var att mina nässlämhinnor (låter ganska ofint) var svullna. Det tillsammans med trycket jag har över pannan visar då helt enkelt på att jag har bihåleinflammation. Lite som jag anade.
 
Hon började med att säga att jag skulle ta ett kortison-nässpray i fyra veckor. Jag dog lite och såg framför mig att jag inte skulle få träna på lika länge. Hon såg att jag tappade modet och frågade om det var nåt. Men svaret på om jag inte fick träna blev istället att så fort jag kände mig bra var det okej. Kunde till och med vara bra. Det gjorde mig himla glad. Att jag tränat under tiden sen jag var förkyld, trots täppt näsa, har heller inte gjort något värre. Grejen är ju att jag har en inflammation och ingen infektion, vilket gör att det sitter på ett ställe och inte direkt påverkas av träningen. På samma sätt som att jag vilade min axel som (förmodligen) hade en inflammation, tills den var bra, så gjorde det ändå inget om resten om kroppen fick arbeta.
 
Så jag ser framför mig att jag befinner mig i löpspåret på söndag och att trycket i pannan ska vara borta och att jag ska kunna andas ordentligt genom näsan by then. Vi håller hoppet uppe och ser sex (!) dagars vila som en energipåfyllning. Eftersom inflammationen inte ska påverka kroppen så ska jag inte ha tappat nåt i varken muskler eller kondition på grund av det iallafall, även om jag känner mig lite trött. Heja positivt tänkande.
 
 

Carro

Blä för bihåleinflammation! jag har problem med bihålorna jätteofta, så segt är det när det liksom trycker och gör ont ända upp i pannan :( men jag har ju mitt kortisonspray... som jag tar varjejävladag! menmen, haha. tar jag inte det så blir det ännu värre så :P

Du kanske redan har sett, ligger efter med mina kommentarer. haha. men jag ska fortsätta att jobba som otpiker bara i en ny stad och ny butik =)

2012-12-06 @ 23:23:11 • Hemsida: http://carolineannamarie.blogg.se
anna

buhoo, men skönt att det inte var något värre!

2012-12-07 @ 07:58:24 • Hemsida: http://aannnnaaaa.blogg.se
Amanda

Sv: Of course ger jag en recension, om jag behåller dom vill säga ;)

2012-12-07 @ 08:34:27 • Hemsida: http://andaa.shapemeup.se
Amanda

Krya på dig, inget kul med bihålsinflammation! :/

2012-12-07 @ 09:51:25 • Hemsida: http://Aamandasphotos.blogg.se
Annika Soulcityguide

Heja dig, hoppas du kryar på dig snabbt:)

2012-12-07 @ 10:12:19 • Hemsida: http://soulcityguide.com
Lovisa - mamma till Nils

Fy! Exakt så har jag med! Använder du Nasonex? Är inte tät i näsan längre men har ett väldigt tryck över bokhållarna på höger sida, fräst pannan kvar.

Svar: Ja precis, Nasonex. Har använt det innan. Funkar toppen, känner mig redan bättre. :)
Sofia

2012-12-07 @ 10:25:34 • Hemsida: http://lollovisah.blogg.se/
Amalia

Frågestund på bloggen och ny tävlig på söndag!
Kika in! Skriv gärna en fråga eller två!
http://sveablogg.se/amalias/2012/12/06/fragestund/

2012-12-07 @ 18:34:39 • Hemsida: http://amalias.se
Nina

Hoppas att du snart känner dig bättre!

Ja, det är ett roligt fenomen det där med snö och kollektivtrafik. Varje år!
En arbetskamrat till mig berättade att hon läser en bok som utspelar sig på 60-talet. Redan då gnällde man på tågen (och Televerket) som inte gick när det snöade. På något sätt tycker man ju att det borde ha hänt något genom åren, men vad vet jag;)

2012-12-07 @ 21:16:39 • Hemsida: http://korninakor.blogspot.com
Anonym

nej va drygt med bihåleinflammation, gör ju as ont. Krya på dig och hoppas du kommer ut i spåret

2012-12-07 @ 22:55:45 • Hemsida: http://stinaj.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0