Picklad rödlök
Jag har fått en ny favorit när det gäller smak-bomb i maten. Picklad rödlök. Blandningen av det sött, salt och syra får typ de flesta smaker att poppa. Framförallt passar det till mexikanska smaker – tänkt koriander, lime, chili … Det är dessutom hur lätt som helst att göra och klarar sig upp till två veckor i kylen. Och snabba ingredienser som håller länge det gillar vi.
Picklad rödlök:
2 rödlökar • 2 matskedar socker • ½ deciliter rödvinsvinäger • 1 matsked olivolja • Flingsalt
Skiva rödlöken i tunna skivor • Blanda rödlöken med sockret så att det smälter • Häll på vinägern och oljan • Blanda ihop och smaka av med salt • Häll i en tät burk och låt ställ i kylen minst en halvtimme • Yum!

thaipinnen
det där måste jag testa! aldrig smakat de :)
Linnea Kinis
lät intressant det där! :)
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
Det där har jag aldrig smakat faktiskt.
caroline
Ååh, måste testas!! :D
Caroline Nilsson
Hatade picklad rödlök i början, men har lärt mig mer och mer att tycka om det och nu är det ju helt okej att äta :D
Clara
Har ätit det på räkmacka! Så jättegott!