Chiapudding

Jag kör en period där jag försöker bryta mönster, när det gäller det mesta – både bra och dåliga mönster. Därför har jag börjat ett misson på att hitta en ny frukost. Jag är ju typ ensam på denna planet att inte tycka om frukost, så jag måste ha något lätt och smidigt för att ens få i mig något på morgonen.
 
Så det här med chiapudding som jag läst om typ överallt kändes smidigt. Och det var det. Färdig och ready to go innan morgonpasset, gott var det också. Jag kanske skulle behöva komma på något som kickar igång smakerna något mer, kanske blanda jordgubbarna med lime eller göra någon typ av mango-mynta kompott möjligtvis. Hm jag fortsätter exprimentera. Själva chiapuddingen var god iallafall. Älskar saker som är som magi på detta sättet, att rinnande kokosmjölk med hjälp av lite frön plötsligt blir en fast puddig, fascinerande.
 
Jag blandade 3 matskedar chiafrön med 2 deciliter kokosmjölk och lite vaniljpulver, ställde in i kylen en stund, blandade igen, sen fick det stå kallt tills det var dags för frukost. Då toppade jag med färska jordgubbar. Jag som inte äter så mycket på morgonen tyckte det här blev lite mastigt och åt bara hälften. Resten blir lördagens frukost.
 
 

Ida Gratte

åå så gott :D

sv: ja, verkligen<3

2014-05-03 @ 18:01:02 • Hemsida: http://idagratte.blogg.se/
amanda

gott!

2014-05-03 @ 18:57:53 • Hemsida: http://liindstrand.blogg.se
anna

det där måste jag prova :)

Svar: Gör det. Väldigt smidigt. :)
Sofia

2014-05-03 @ 19:44:50 • Hemsida: http://byannam.se
Anna

Så härligt ni hade det på semestern. Jag har jobbat när det varit så fint väder. Knappt kunnat njuta något =(
Har inte testat chiapudding ännu. Kanske är dags? =) kram

Svar: Det tycker jag. :)
Sofia

2014-05-03 @ 21:46:46 • Hemsida: http://overenskommelsen.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0