Kokos with a lemon twist
Mina kära vänner är så duktiga på att göra olika typer av raw-bollar eller varianter på kokosbollar som är okej att äta under AMRAP30. Det vill säga att dom framförallt är gluten- och sockerfria. Jag kände mig lite motiverad att bidra trots att jag egentligen inte är så bra på det här med bakning och egentligen är emot att hitta saker som ersätter kakor och godis. Brukar ha inställningen att om man ska äta så kan man lika väl äta the real deal. Men det finns undantag, framförallt när man lyckas hitta saker som faktiskt är goda precis som dom är.
Något som inte behöver varken mjöl eller socker är kokostoppar. Sjukt enkelt och gott. Byter man smöret mot kokosolja blir det dessutom paleo. Och jag som egentligen inte kan baka är riktigt nöjd med resultatet.
Kokostoppar:
25 gram smör • 100 gram kokos • 1 ägg • lite honung • vaniljpulver • pressad citron • rivet citronskal
Sätt ugnen på 175 grader • smält smöret • vispa ägg, citron, vanlijpulver och hunung • blanda ner smöret och kokosen • låt stå i rumstemperatur en stund • forma topparna och placera på bakplåtspapper • in i ugnen i 10–15 minuter • perfekt mellanmål!


LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams
Låter gott!
Tess
Men åh, vad gott! :D Kram
Amanda Jona [SPONTAN]
Men alltså mums!
Isabelle
MUMS! Måste testa, ser ljuvligt ut! :-D
Svar:
Sofia
My Fredblad
Shit vilka snygga! Själv när jag gör sånna faller dom bara ihop. Tror inte jag har i tillräckligt med sakaer som binder ihop dom :(
Hur blev resultatet? Goda?
Svar:
Sofia
Pauline
å så gott
Caroline
Älskar kokos, såg supergott ut!
Sara - mamma till Signe och Ester
Jag måste testa dessa! Älskar ju kokos :)
Clara
Både ser och låter gott!
mari
Oj, vad ljuvligt =) Detta älskar jag. Allt i kokosväg =)
Emmelie
Kokos är ju såå gott. Älskar sånna där kokostoppar men det är ju inte så värst nyttigt så detta är ju helt klart ett roligt allternativ nu när man försöker komma i jeansen igen efter bebisfödande. ;-)
Sara Ekman
åh yummy :)