Söndagsprepp

Igår hade jag en sån total söndag. Vaknade utvilad utan en klockan som lät. Låg kvar i sängen ett par timmar och bara var. Sen började veckans stora matprepp och avslutade dagen med en skön kvällpromenad i Slottsskogen med bestie.
 
Jag är inte sån som gör färdiga lådor och fryser in. Även om jag tycker det är skönt att planera och ha saker klara, så gillar jag att laga mat. Därför satsar jag på att ha mitt protein klart och variera det med olika tillbehör. Denna söndag satsade jag på pulled pork och tacos-köttfärs (av egen krydda – lika del: chilipulver, spiskummin, paprikapulver, salt och lite svartpeppar), och även en dubbel sats av majschips som kan användas till båda varianter. Dessutom slängde jag ihop en sats av dessa, som är helt magiskt goda och perfekta att ha i frysen.
 
Välkommen du nya vecka. Jag är redo!
 
 

bookofems.blogg.se

älskar när man förebereder mat sådär och har det klart. Livet känns mycket enklare så :D

2015-02-09 @ 21:35:49 • Hemsida: http://bookofems.blogg.se/
Karin FitnessochHälsa

Söndagar är verkligen bra dagar för att preppa med mat inför veckan. Så skönt att laga mycket när man ändå håller på och smart att kunna ta av under veckan! :-)

2015-02-09 @ 22:57:57 • Hemsida: http://www.fitnessochhalsa.se
MADDISENJ.SE

Mums vad gott!

2015-02-10 @ 10:54:20 • Hemsida: http://maddisenj.se
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag lagar alltid matlådor och fryser in till sambon, men till mig själv blir det nästan lagad mat varje dag.

2015-02-10 @ 12:43:46 • Hemsida: http://patriciac.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas inte)

Hemsida:

Kommentar:

RSS 2.0